Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Ruilen en Retourneren

Verkeerde zending
Indien u een verkeerd product ontvangt dat niet overeenkomt met uw bestelling kunt u het natuurlijk aan ons terugsturen. Wij ruilen het dan kosteloos voor u om en vergoeden eveneens de door u gemaakte verzendkosten. Stuur een e-mail aan info@jenisport.nl waarin u aangeeft wat er mis is gegaan en wat u wél had willen ontvangen. Vermeld hierbij het betreffende ordernummer. Indien je een account hebt kun je een ruiling of retour via de website aanvragen!

Download hier het retourformulier

Andere maat, andere kleur
Als u wel het door u bestelde product ontvangt, maar de maat blijkt niet juist of het valt om een andere reden tegen, dan kunt u het artikel binnen 14 werkdagen aan ons retourneren. Neem dan contact op met info@jenisport.nl. Vergeet niet uw ordernummer en de reden van retour te vermelden. De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Het versturen van de ruiling is voor onze rekening. Indien je een account hebt kun je een ruiling of retour via de website aanvragen!

Download hier het retourformulier

Meer dan één artikel ruilen?
Wanneer u uit dezelfde order meer dan één artikel wenst te ruilen, dan moet u alle betreffende artikelen tegelijkertijd, in één retourzending, terugsturen. Alleen dan geldt de retourservice zoals op deze pagina is beschreven. Indien je een account hebt kun je een ruiling of retour via de website aanvragen!

Download hier het retourformulier

Terugsturen
Wanneer u afziet van de bestelling en u wilt het artikel niet ruilen, dan krijgt u het aankoopbedrag teruggestort op uw rekening na ontvangst van het pakket. Geretourneerde artikelen moeten altijd voorzien zijn van originele en aangehechte prijskaartjes en uiteraard ongebruikt en ongedragen bij ons terugkomen. Indien artikelen gebruikt zijn worden deze niet geaccepteerd. Artikelen uit de outlet en bedrukte artikelen kunnen niet worden geruild! Indien je een account hebt kun je een ruiling of retour via de website aanvragen!

Download hier het retourformulier

Ruilen/Retourneren vanuit het buitenland
Bij ruilingen en retouren van en naar het buitenland zijn alle verzendkosten voor uw rekening.

Download hier het retourformulier

Ruilingen en retouren kunt u sturen naar:

Jeni Sport
Industrieweg 2
7064BV Silvolde
info@jenisport.nl

Heeft u nog een andere vraag of komt u er toch niet uit, mail ons dan op: info@jenisport.nl