Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Scheidsrechterskleding

Een scheidsrechter moet herkenbaar zijn op het veld. Met de scheidsrechterskleding van Jeni Sport kan het. De kleding is verkrijgbaar in gangbare kleuren voor scheidsrechters als geel, blauw, zwart, rood en groen. Onze kleding is ook geschikt voor grensrechters/assistent-scheidsrechters. Naast scheidsrechtersshirts met korte mouwen hebben wij ook scheidsrechtersshirts met lange mouwen. Wij leveren onder andere scheidsrechterskleding van de merken Adidas, Erima, Nike, Cawila en Jemsz. 

Scheidrechterskleding kopen van topmerken

Alle scheidsrechterskleding van Jeni Sport zit comfortabel en is voorzien van de benodigde broekzakken en borstzakken. Zodoende kunnen arbiters hun kaarten en eventuele scheidsrechtersboekje goed kwijt.

Ook al eens gekeken naar de scheidsrechtersaccessoires van Jeni Sport? Wij verkopen ook fluitjes voor scheidsrechters, alsmede vlaggen voor grensrechters. Neem gerust een kijkje op de speciale pagina met scheidsrechtersaccessoires. Mogelijk bent u ook op zoek naar sporttassen. Jeni Sport heeft een geruime collectie aan sporttassen, zowel geschikt voor sporters als scheidsrechters.

 • Besparing 60%
14,95 5,95 (Incl. BTW)
 • Besparing 20%
7,95 6,35 (Incl. BTW)
 • Besparing 30%
15,00 10,50 (Incl. BTW)
Robey Referee Short Zwart RS2003-900
 • Besparing 30%
15,95 11,15 (Incl. BTW)
Cawila Scheidsrechtershort
 • Besparing 20%
19,99 15,99 (Incl. BTW)
Adidas Referee 14 Scheidsrechtershort G77220
 • Besparing 40%
39,95 23,95 (Incl. BTW)
 • Besparing 20%
30,00 24,00
Vanaf 21,00
(Incl. BTW)
 • Besparing 20%
30,00 24,00 (Incl. BTW)
 • Besparing 20%
34,99 27,99
Vanaf 24,49
(Incl. BTW)
Kempa Referee Short Zwart 2003041 01
 • Besparing 20%
34,99 27,99
Vanaf 24,49
(Incl. BTW)
 • Besparing 20%
39,95 31,95 (Incl. BTW)
 • Besparing 20%
40,00 32,00
Vanaf 28,00
(Incl. BTW)
 • Besparing 40%
54,95 32,95 (Incl. BTW)
 • Besparing 20%
44,99 35,99
Vanaf 31,49
(Incl. BTW)
 • Besparing 20%
44,99 35,99
Vanaf 31,49
(Incl. BTW)

Goedkope scheidsrechterskleding van topmerken

Jeni Sport heeft een ruim assortiment aan sportkleding voor scheidsrechters. In alle prijscategorieën, maar ook diverse kleuren en natuurlijk topmerken. Zo vindt iedere scheidsrechter een outfit die bij zijn of haar karakter en portemonnee past.

De spil van het veld

Scheidsrechters vervullen een belangrijke rol op het voetbalveld. Ze houden alles als een havik in de gaten en hanteren de spelregels. Gele kaart, rode kaart, affluiten... Wel zo fijn als een scheidsrechter met al die taken kleding draagt die lekker zit en bijdraagt aan een succesvol potje sporten. Scheidsrechterskleding moet volgens Jeni Sport voldoen aan vijf punten:

1. Herkenbaar

Tussen al die spelers moet een scheidsrechter gelijk opvallen. De kleding op onze webshop is daarom verkrijgbaar in de kleuren blauw, geel, grijs, groen, oranje, zwart en rood. 

2. Bij elkaar passende kleding

De kleding van de scheidsrechter moet perfect bij elkaar passen, alsof het één tenue is. We verkopen onze scheidsrechterskleding als losse kledingstukken, maar ook als sets. 

3. Comfortabel

De kleding moet comfortabel zitten. Scheidsrechters rennen van hot naar her, flexibele soepele kleding geeft bewegingsvrijheid en dat is geen overbodige luxe. Daarnaast zijn stoffen die vocht en warmte reguleren ook van belang, zodat het lichaam de juiste temperatuur blijft en de sporter niet kletsnet hoeft verder te rennen. 

4. Zakken

Scheidsrechters hebben van alles bij zich: opschrijfboekjes, kaarten en fluitjes. Wel zo handig als scheidsrechterskleding zakken heeft dus.

5. Goede kwaliteit

Scheidsrechters die vaak op het veld te vinden zijn, stoppen hun kleding vaak in de was. En hoewel de kleding vooral ook praktisch moet zijn, is het toch ook wel fijn als het er mooi uit blijft zien. Daarom zoeken we bij Jeni Sport altijd naar een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, en zorgen we dat de kleding lang goed blijft.

Scheidrechterskleding van topmerken, zoals Adidas

De scheidsrechterskleding op onze webshop voldoet aan bovenstaande eisen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en van verschillende merken: Adidas, Robey, Jemsz, Cawila, Masita, Nike en Erima. Tevens kun je bij Jeni Sport ook kleding krijgen voor grensrechters en assistent-scheidsrechters. 

Adidas staat bijvoorbeeld bekend om de climacool techniek, die zorgt dat de lichaamstemperatuur goed op peil blijft tijdens het sporten. Daarnaast is de kleding van Adidas gemaakt met een Slim Fit pasvorm, zodat het mooier valt.

Van het merk Nike heeft Jeni Sport onder andere mooie sets in het assortiment. Daarmee heb je in één koop alles wat je nodig hebt. De Nike kleding voor scheidsrechters is gemaakt van Dri-FIT materiaal, wat ervoor zorgt dat zorgt dat transpiratie beter wordt afgevoerd. En natuurlijk worden er ook bijpassende sokken meegeleverd.

Ook Cawila heeft een set voor scheidsrechters die Jeni Sport in het assortiment aanbiedt. Met een mooie budgetprijs en diverse beschikbare kleuren is deze set zeer geschikt voor scheidsrechters. Het shirt en de short zijn gemaakt van ademende materialen waarbij het vocht optimaal wordt getransporteerd. Het shirt heeft twee borstzakjes met klittenband, wat ideaal is voor scheidsrechters. Mocht dat nog niet genoeg opbergruimte zijn, heeft de short ook twee steekzakken. En bij de set worden ook bijpassende kousen geleverd.

Budgetprijzen scheidsrechterskleding bij Jeni Sport

Jeni Sport biedt verschillende merken aan in het assortiment, en voor alle merken streven we naar de goedkoopste prijs. Uiteraard wordt daarbij altijd gelet op de kwaliteit en eerder genoemde eisen voor scheidsrechterskleding. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen en acties? Kom dan regelmatig eens terug op onze website, of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Waarom scheidsrechterskleding online kopen bij Jeni Sport?

Jeni Sport heeft een ruim aanbod aan kleding voor scheidsrechters. Zonder veel tijd kwijt te zijn in een fysieke winkel kun je gemakkelijk vanuit je eigen huis de verschillende sets bekijken, of gaan voor de aparte kledingstukken. De zoekresultaten kan je weergeven op kleur en prijs, waarmee je altijd vindt wat je zoekt! Wil je weten of het kledingstuk wel past, kijk dan even in de maattabel. En als het bij levering alsnog niet blijkt te passen, mag je het uiteraard retourneren.

Een mooie bijkomstigheid van online bestellen via Jeni Sport is dat je punten spaart bij elk product dat je koopt. Die punten staan op je eigen account, en je kunt ze bij een volgende aankoop inwisselen voor korting. Als je genoeg punten hebt gespaard kan het zelfs zo zijn dat je bestelling kosteloos is.