Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Spaarpunten

Spaarpunten

We zijn blij met u als klant en daarom spaart u bij ons automatisch voor korting op uw volgende bestellingen. Ons spaarpuntenprogramma is heel eenvoudig. Tijdens het winkelen op Jenisport.nl wordt u beloond met spaarpunten. U ontvangt "spaarpunten" voor uw bestelling en de opgebouwde spaarpunten kunt u gebruiken om een van uw toekomstige online aankopen bij Jenisport (deels) te betalen.

Hoe spaar ik Spaarpunten?

Alleen geregistreerde klanten van Jenisport kunnen spaarpunten sparen op elke online aankoop. Dit geldt voor alle producten. Over de verzendkosten en eventuele belastingen van uw online bestelling worden geen punten berekend. Ook op reeds afgeprijsde artikelen spaart u voor extra korting! Spaarpunten ontvangt u dus alleen als u geregistreerd bent en alleen op online bestellingen.

Een voorwaarde is dus dat u zich als klant dient te registeren. Om u te registeren klikt u op het kopje "Mijn Account" rechts boven aan de site en vervolgens op "registreer".  Wanneer een bestelling wordt geplaatst, wordt automatisch het totale bedrag van de bestelling gebruikt om de hoeveelheid verdiende spaarpunten te berekenen. Deze punten worden toegevoegd aan uw spaarpunten account. Houd er rekening mee dat verzendkosten en belastingen niet zijn meegerekend.

Spaarpunten gebruiken?

U spaart voor elke (naar boven afgeronde) € 1,-: 1 spaarpunt. Elk spaarpunt heeft een waarde van €0,025. U kunt elk spaarpunt direct gebruiken voor uw bestelling, maar u kunt natuurlijk ook door sparen tot dat u bijvoorbeeld 400 spaarpunten heeft, die een korting van 10 euro oplevert. De spaarpunten zijn 3 jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. 

Aan het eind van het bestelproces kunt u kiezen of u de bestelling (gedeeltelijk) met spaarpunten betaald. Met andere woorden, u kunt zelf bepalen wanneer u uw gespaarde korting wenst te benutten. 

Saldo spaarpunten

U kunt het saldo ten alle tijde bekijken en benutten door uw account te raadplegen. In uw account staat ook het saldo van de spaarpunten weer gegeven.

Spaarpunten kunnen enkel gebruikt worden voor online aankopen. De spaarpunten kunnen zijn niet inwisselbaar voor geld of een andere vorm van contanten. De spaarpunten zijn gekoppeld aan uw naam en account en kunnen niet worden overgedragen aan derden.

Let op! Wij behouden ons wel het recht voor om te allen tijde wijzigingen in het hierboven vermelde tarief door te voeren zonder voorafgaande kennisgeving.