Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Doelnetten bij Jeni Sport

Doelnetten

Ook voor doelnetten bent u bij Jeni Sport op het juiste adres. Jeni Sport levert voor diversen sporten geknoopte en knooploze doelnetten. Wij produceren onder andere netten voor voetbal, handbal, waterpolo en volleybal.
Wij leveren naast doelnetten met de standaard afmetingen ook (doel)netten met afwijkende maten. Doelnetten op maat voor diverse toepassingen en bijvoorbeeld jeugd en seniorendoelen met een afwijkende afmeting.
De doelnetten die Jeni Sport aanbiedt zijn geschikt  voor zowel voor binnen- als buitensporten.

Doelnetten in uw clubkleuren

De doelnetten zijn standaard beschikbaar in de kleuren wit en groen, maar ook is het mogelijk (doel)netten te bestellen in combinatiekleuren of verenigingskleuren. Uw accommodatie wordt een stuk persoonlijker als u alle doelnetten in uw clubkleuren heeft. Een mooi visitekaartje voor elke vereniging!

Klik hier voor ons volledige assortiment doelnetten.

Heeft u interesse in de doelnetten  van Jeni Sport of in de andere sportartikelen van Jeni Sport zoals gehele doelen, neemt u dan gerust contact op met onze klanten service op telefoonnummer: 0315-340 666 of stuur een e-mail naar info@jenisport.nl met daarin uw vragen en/wensen.

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Jeni Sport? Volg ons en blijf op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen, trends en diensten van Jeni Sport. Ook kunt u zich aanmelden voor de onze nieuwsbrief.