Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Keeperskleding, voor keepers van Jeni Sport

Keeperskleding

Jeni Sport heeft een totaal assortiment voor de moderne keeper. Jeni Sport levert al een aantal jaren aan verenigingen, clubs, bedrijven, keepersscholen, en individuele sporters, veel verschillende soorten sportartikelen.

De keeperskleding van Jeni Sport is beschikbaar in verschillende trendy modellen. De juiste kleding is voor een keeper van groot belang. Naast de kwaliteit van de keeperskleding moeten de keeperstenues ook volledige bewegingsruimte, de juiste bescherming bieden en er flitsend uitzien. Een keeper moet immers autoriteit en gezag uitstralen! Jeni Sport heeft een assortiment wat aan alle kenmerken voldoet tegen voordelige en aantrekkelijke prijzen.

Keeperskledingen andere accessoires

Naast keeperskleding levert Jeni Sport ook keepershandschoenen en keepersaccessoires. Deze zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen en kwaliteiten. Jeni Sport levert keeperskleding van onder andere de merken Jemsz, JakoNike, Erima, Cawila, Masita en Adidas.

Klik hier voor het volledige assortiment keeperskleding!

Heeft u interesse in de keeperskleding  van Jeni Sport of in de andere sportartikelen van Jeni Sport zoals trainingsmaterialen, neemt u dan gerust contact op met onze klanten service op telefoonnummer: 0315-340 666 of stuur een e-mail naar info@jenisport.nl met daarin uw vragen en/wensen.

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Jeni Sport? Volg ons en blijf op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen, trends en diensten van Jeni Sport. Ook kunt u zich aanmelden voor de onze nieuwsbrief.