Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Presentatiepakken van Jeni Sport

Presentatiepakken

Als team wilt u toch iets uitstralen? Mooi en kwalitatieve presentatiepakken zijn het visitekaartje van elke vereniging. Jeni Sport biedt moderne en trendy presentatiepakken aan van verschillende merken zoals Erima, Jako, Nike en Masita. Presentatiekleding in vele kleurcombinaties zijn terug te vinden in het ruime assortiment van Jeni  Sport. 

Presentatiepakken laten bedrukken

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de presentatiepakken te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw clublogo, naam of sponsorlogo’s zodat u of uw vereniging een optimale eenheid kan uitstralen.

Klik hier voor ons complete assortiment presentatiepakken

Wij leveren een uitgebreid assortiment presentatiepakken van o.a. de merken Masita, Cawilla, Erima en Puma. Stuk voor stuk topmerken met oog voor een hoogwaardige kwaliteit van de presentatiepakken, met vele mogelijkheden en uiteraard tegen een goede prijs. En natuurlijk heeft Jeni Sport ook presentatiepakken voor het volledige team! Informeer naar de uitgebreide mogelijk voor het aankleden van uw team!

Interesse in het laten bedrukken van uw presentatiepakken? Klik hier!

Heeft u interesse in de presentatiepakken  van Jeni Sport of in de andere sportartikelen van Jeni Sport zoals trainingsmaterialen, neemt u dan gerust contact op met onze klanten service op telefoonnummer: 0315-340 666 of stuur een e-mail naar info@jenisport.nl met daarin uw vragen en/wensen.

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Jeni Sport? Volg ons en blijf op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen, trends en diensten van Jeni Sport. Ook kunt u zich aanmelden voor de onze nieuwsbrief.