Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Sportkleding vind je bij Jeni Sport

Sportkleding

Sportkleding vind je eenvoudig en snel bij Jeni Sport in het uitgebreide assortiment in onze webshop. Wij leveren sportkleding voor binnen- en buitensporten.  Het uitgebreide assortiment voorziet tevens in wedstrijdkleding en speciale trainingskleding. Jeni Sport heeft sportkleding van veel bekende merken zoals Erima, Nike, Jako, Cawila, Adidas en andere merken.

Binnen Jeni Sport bestaat de mogelijkheid om alle artikelen voorzien van een bedrukking  aangeleverd te krijgen met bedrukkingen van bijvoorbeeld sponsorlogo’s, nummers, maar ook spelersnamen. Jeni Sport biedt onder andere sportkleding aan zoals voetbalkleding, indoor sportkleding, basic sportkleding, volleybalkleding, handbalkleding en vele sportaccessoires. Heeft u interesse? Neem gerust een kijkje in onze webshop.

Sportkleding bestellen of het assortiment bekijken klik hier!

Sportkleding in grotere aantallen

Verenigingen, bedrijven, clubs en/of instellingen bieden wij ook de mogelijkheid sportkleding te bestellen in grotere aantallen. Dit geldt eveneens voor eventuele bedrukkingen. Wij zijn ingericht op leveren en bedrukken van sportkleding voor teams en verenigingen. Tevens bestaat er de mogelijkheid om alle shirts te personaliseren met verschillende namen en rugnummers. Voor alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze klanten service op tel. 0315-340 666 of een e-mail sturen naar info@jenisport.nl. Ook kunt u gebruik maken van de offertebutton op onze website.

Klik hier voor alle mogelijkheden m.b.t. bedrukking van sportkleding

Heeft u interesse in de sportkleding van Jeni Sport of het bedrukken van sportkleding, neemt u dan gerust contact op met onze klanten service op telefoonnummer: 0315-340 666 of stuur een e-mail naar info@jenisport.nl met daarin uw vragen en/wensen.

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Jeni Sport? Volg ons en blijf op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen, trends en diensten van Jeni Sport. Ook kunt u zich aanmelden voor de onze nieuwsbrief.