Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Sporttassen, teamtassen, verzorgingskoffers en nog veel meer!

Sporttassen

Het assortiment van Jeni Sport biedt een ruim aanbod verschillende sporttassen. En niet alleen voor sporttassen bent u bij Jeni Sport op het juiste adres. Wij bieden daarnaast ook teamtassen en verzorgingskoffers aan.  De tassen zijn verkrijgbaar in veel verschillende prijsklassen en uitvoeringen. Merken die wij aanbieden zijn o.a. Erima, Cawila, Jako, Masita, Adidas en Nike.

De sporttassen zijn verkrijgbaar in vele verschillende modellen. De sporttassen zijn uitgevoerd in diverse afmetingen, kleuren en uitvoeringen. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende soorten materialen. Eventueel voorzien van wieltjes, verstelbare draagriemen, ritssluitingen, zijvakken of uitgerust met aparte vakken voor natte kleding.  Ook diverse teamtassen en koffers zijn uitgevoerd met deze functies. Deze sporttassen, teamtassen en verzorgingskoffers zijn bruikbaar in alle takken van de sport.  Voor de jeugdige sporters hebben wij ook speciale junior sporttassen.

Klik hier voor ons volledige assortiment sporttassen en teamtasssen.

Jeni Sport levert daarnaast diverse opbergtassen voor onder andere doelnetten, trainingsstangen sportschoenen en nog veel meer. Alle tassen zijn verkrijgbaar in meerdere modellen en kleuren. Zo heeft Jeni Sport voor elke sporter, coach en sport de benodigde sporttassen.

Sporttassen laten bedrukken

Alle tassen kunnen door ons in eigen beheer worden gedrukt worden met logo’s, namen, initialen en andere gewenste bedrukkingen.

Heeft u interesse in sporttassen, teamtassen en/of verzorgingskoffers of het bedrukken van een sporttas neemt u dan gerust contact op met onze klanten service op telefoonnummer: 0315-340 666 of stuur een e-mail naar info@jenisport.nl met daarin uw vragen en/wensen.

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Jeni Sport? Volg ons en blijf op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen, trends en diensten van Jeni Sport. Ook kunt u zich aanmelden voor de onze nieuwsbrief.