Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Teamkleding met of zonder bedrukking?

Teamkleding bedrukken

Bij Jeni Sport kunt u vakkundig uw teamkleding laten bedrukken. Sponsornamen of blokken, initialen en rugnummers zijn zo maar enkele voorbeelden van mogelijke bedrukkingen. Wij bedrukken niet alleen teamkleding, maar ook promotieartikelen en sportartikelen. Denk hierbij aan bidons, sportballen, doelnetten en aanvoerdersbanden. Wij bedrukken in eigen beheer waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Kwaliteit en controle hebben wij in eigen hand! Belangrijk qua aanzicht voor uzelf of als vereniging, maar ook voor uw sponsoren is het belangrijk dat de bedrukkingen op de sportkleding er goed verzorgd en professioneel uitzien.

Teamkleding laten bedrukken

Op onze webpagina kunt u enkele voorbeelden van mogelijke bedrukkingen zien. Wij leveren diverse soorten bedrukkingen, o.a. flexi transfers, flock transfers, nylon transfers, plotter flock transfers, plotter flex transfers en sublimatie. Ook zijn wij ervaren met de traditionele zeefdruk.

Klik hier voor ons volledige assortiment teamkleding.

Heeft u interesse in de teamkleding van Jeni Sport of het bedrukken van teamkleding, neemt u dan gerust contact op met onze klanten service op telefoonnummer: 0315-340 666 of stuur een e-mail naar info@jenisport.nl met daarin uw vragen en/wensen.

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Jeni Sport? Volg ons en blijf op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen, trends en diensten van Jeni Sport. Ook kunt u zich aanmelden voor de onze nieuwsbrief.