Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Teamwear bij Jeni Sport

Teamwear

Jeni Sport levert complete teamwear van verschillende merken zoals Jako, Puma, Erima, Masita, Nike, Adidas en Cawila.  De teamwear is verkrijgbaar in veel verschillende maten, designs en kleuren. Uw hele team kan gekleed worden in de clubkleuren van uw vereniging.

De teamwear die wij aanbieden is bijzonder divers en geschikt voor zowel indoorsporten als outdoorsporten. De comfortabele materialen zorgen er voor dat een sporter zich op zijn of haar gemak voelt en levert daardoor goede prestaties.

Teamwear laten bedrukken

Bij Jeni Sport kunt u ook de teamwear laten bedrukken. Alle teamwear wordt in eigen huis gedrukt, de kwaliteit van het drukwerk is daardoor ten allen tijde gewaarborgd. Voor meer informatie over het bedrukken van teamwear kunt u op onze website terecht of via info@jenisport.nl contact met ons opnemen.

Klik hier om alle mogelijkheden te zien voor het bedrukken van teamwear.

Meer informatie over de teamwear producten en diensten van Jeni sport? U kunt onze klantenservice bellen tijdens kantooruren op 0315-340 666 of een e-mail sturen naar info@jenisport.nl.

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Jeni Sport? Volg ons en blijf op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen, trends en diensten van Jeni Sport. Ook kunt u zich aanmelden voor de onze nieuwsbrief.