Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Trainingspakken bij Jeni Sport

Trainingspakken

Een trainingspak is onmisbaar in elke tak van sport. Voor de warming-up, de training of voor in de vrije-tijd, Jeni Sport biedt u een uitgebreid assortiment met modieuze modellen van verschillende merken.  Wij leveren verschillende soorten trainingspakken voor o.a. voetbal, volleybal, basketbal of atletiek. Voor elke tak van sport is een trainingspak te vinden onze webshop, voor verenigingen en clubs, maar ook voor elke sporter of sportster.

De trainingspakken zijn vervaardigd van vele verschillende soorten materialen, maar stuk voor stuk comfortabel,  van een hoge kwaliteit en geschikt voor vele soorten sporten.

Binnen het assortiment is het mogelijk om complete trainingspakken aan te schaffen of trainingsjassen en trainingsbroeken separaat van elkaar te bestellen afhankelijk uiteraard van het merk. Ideaal als voor sporters met een afwijkende bouw van het lichaam.

Het brede assortiment van Jeni Sport bestaat uit verschillende kleurstellingen, maten en merken.  Wij leveren onder andere trainingspakken van merken als Uhlsport, Masita, Cawila, Jako, Jemsz, Adidas, Nike en Erima. In de webshop vindt u een overzicht van alle pakken die wij u kunnen aanbieden.

Trainingspakken laten bedrukken

Bij Jeni Sport is het mogelijk om uw trainingspakken te laten bedrukken met bijvoorbeeld nummers of sponsornamen.

Klik hier voor ons complete assortiment trainingspakken!

Heeft u interesse in de trainingspakken  van Jeni Sport of in de andere sportartikelen van Jeni Sport zoals trainingsmaterialen, neemt u dan gerust contact op met onze klanten service op telefoonnummer: 0315-340 666 of stuur een e-mail naar info@jenisport.nl met daarin uw vragen en/wensen.

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Jeni Sport? Volg ons en blijf op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen, trends en diensten van Jeni Sport. Ook kunt u zich aanmelden voor de onze nieuwsbrief.