Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Voetballen bij Jeni Sport

Voetballen

Een bal is essentieel bij voetbal. De juiste kwaliteit, het juiste gevoel. Jeni Sport levert diverse soorten voetballen van verschillende bekende, maar ook van minder bekende merken. Maar ten alle tijden geldt dat kwaliteit voorop staat. Alle voetballen in onze webshop zijn onderverdeeld in wedstrijdballen, trainingsballen en zaalvoetballen.  Jeni Sport heeft in elk segment een ruim aanbod met een goede kwaliteit/prijs verhouding.  De voetballen die Jeni Sport aanbiedt zijn goedgekeurd door de richtlijnen van o.a. de KNVB.

Voetballen laten bedrukken

De voetballen zijn gemaakt van uitstekend materialen voor een optimaal balgevoel en verkrijgbaar in verschillende maten. Er zijn vele kwaliteitsballen voor zowel jeugd als senioren. Ook is het mogelijk bij Jeni Sport om de voetballen te laten bedrukken met uw clublogo of bedrijfslogo. Wij leveren clubballen in grotere series compleet naar uw eigen idee! Ook kleinere series kunnen worden voorzien van logo’s in één kleur en kunnen per paneel worden bedrukt.

Klik hier voor ons volledige assortiment voetballen.

Heeft u interesse in de voetballen van Jeni Sport of in de andere sportartikelen van Jeni Sport zoals kleding, neemt u dan gerust contact op met onze klanten service op telefoonnummer: 0315-340 666 of stuur een e-mail naar info@jenisport.nl met daarin uw vragen en/wensen.

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Jeni Sport? Volg ons en blijf op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen, trends en diensten van Jeni Sport. Ook kunt u zich aanmelden voor de onze nieuwsbrief.