Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Voetbalshirts, Jeni Sport voor sporter en vereniging

Voetbalshirts

Elke voetballer wil spelen in een voetbalshirt met uitstraling tijdens een training of tijdens een  wedstrijd. Een voetbalshirt is belangrijk.  De uitstraling, het design, de comfortabelheid, de afwerking, het zijn allemaal essentiële punten waaraan een voetbalshirt voor een voetballer moet voldoen. Jeni sport levert veelal merken die aan de eisen voldoen. Merken die wij voeren zijn onder andere Erima, Adidas, Uhlsport, Puma, Jako, Nike, Masita en Cawila.

Elke voetbalvereniging heeft eigen verenigingskleuren. Voetbalshirts bij Jeni Sport zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren met bijpassende voetbalshorts en sportkousen compleet naar wens van de vereniging of sporter.

Voetbalshirts laten bedrukken

Ook is er een mogelijkheid om de voetbalshirts te laten bedrukken bij Jeni sport. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van sponsorreclame, spelersnamen, initialen, rug- en broeknummers en clublogo’s. Bij onze bedrukkingen staat, net als bij alle anderen producten, kwaliteit voor op. Alle kleding wordt bij Jeni Sport in eigen beheer gedrukt!

Klik hier voor ons volledig aanbod aan voetbalshirts!

Heeft u interesse in de voetbalshirts van Jeni Sport of het bedrukken van voetbalshirts, neemt u dan gerust contact op met onze klanten service op telefoonnummer: 0315-340 666 of stuur een e-mail naar info@jenisport.nl met daarin uw vragen en/wensen.

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Jeni Sport? Volg ons en blijf op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen, trends en diensten van Jeni Sport. Ook kunt u zich aanmelden voor de onze nieuwsbrief.