Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Volleyballen bij Jeni Sport

Volleyballen

Bent u op zoek naar een betrouwbare volleybal?  Jeni Sport levert diverse soorten volleyballen van verschillende bekende merken voor volleybal op een hoog of recreatief niveau.  Jeni Sport heeft een groot aanbod van wedstrijdvolleyballen, trainingsvolleybalen en beachvolleyballen van grote en minder grote merken, maar juist de merken met een gevoel voor de juiste kwaliteit.
De volleyballen zijn van flexibel en zacht materiaal, dat zorgt voor een aangenaam balgevoel. Daarnaast voldoen de volleyballen aan alle parameters en zijn daardoor optimale speelballen voor wedstrijd en trainingen.

Volleyballen laten bedrukken

Het is ook mogelijk bij Jeni Sport om de volleyballen te laten bedrukken met uw clublogo of reclame. Hierdoor kunt u een eigen draai geven aan wedstrijden en sponsoren interesseren om uw ballen laten sponsoren. Wie wil er nu niet zijn eigen bedrijfsvolleybal? Eventuele grotere series volleyballen kunnen wij compleet naar wens ontwerpen en fabriceren, maar ook bij kleinere aantallen bestaat de mogelijk tot het bedrukken van eenvoudige logo’s of teksten.

Ook voor volleybal teamkleding kunt u bij ons terecht. Wij hebben een ruim assortiment in trainingspakken, sweaters en sportshirts.

Klik hier voor ons volledige assortiment volleyballen.

Heeft u interesse in de volleyballen van Jeni Sport of in de andere volleybalartikelen van Jeni Sport, neemt u dan gerust contact op met onze klanten service op telefoonnummer: 0315-340 666 of stuur een e-mail naar info@jenisport.nl met daarin uw vragen en/wensen.

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Jeni Sport? Volg ons en blijf op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen, trends en diensten van Jeni Sport. Ook kunt u zich aanmelden voor de onze nieuwsbrief.