Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Best verkocht

Ballenpompen Handmatig

Een potje voetballen, handballen, volleyballen of korfballen is leuk. Mits de bal op de juiste spanning is: goed genoeg opgepompt. Een tijdje de bal niet meer aangeraakt? Dan kan het zijn dat de bal ‘sok’ is, ofwel zachter. Je merkt het meteen in het spel: de bal stuitert niet meer goed, de bal is zijn vorm kwijt en je moet veel meer kracht zetten om die bal weg te krijgen. De oplossing: een ballenpomp! Jeni Sport heeft een breed assortiment voor de verzorging van ballen en ballenpompen. Compressors, elektrische en handmatige ballenpompen zijn in onze webshop te vinden. Handmatige ballenpompen zijn van de merken Cawila, Erima en Sportec te verkrijgen.

Cawila ballenpomp

Cawila is een bekend merk en levert aan volleyballers, handballers en voetballers kleding en de benodigdheden om hun sport uit te oefenen. Zo ook de Cawila ballenpomp. De Cawila ballenpomp die wij online aanbieden is de Cawila staalpomp. Deze pomp is klein en eenvoudig, dus makkelijk op te bergen of om mee te nemen. De Cawila Staalpomp is voorzien van een metalen behuizing, naaldventiel en balnippel.

Erima ballenpomp

Een gerenommeerd merk in de sportwereld wat betreft de sportkledinglijnen. De ballenpomp van Erima kan dan ook niet achterblijven in kwaliteit. Deze pomp pompt sneller dan verschillende andere ballenpompen. De Erima ballenpomp is voorzien van een ventielslang met Europese naald. Dat wil zeggen dat deze naald past op de meeste ballen die te koop zijn in Nederland. Korfballers, handballers en voetballers kunnen uit de voeten met de Erima ballenpomp. Ook handig: de Erima ballenpomp bevat een ingebouwde luchtdrukmeter, zo weet je precies wanneer je moet stoppen om de perfecte spanning in de bal te hebben. Naast Cawila en Erima hebben we meerdere merken ballenpompen in ons assortiment. Een kwalitatief goed merk voor sportaccessoires en dus ook ballenpompen: Sportec. En laat dit merk nu ook een hele goede handmatige ballenpomp hebben. Deze pomp is klein, snel en met naaldnippel.

Kleine ballenpomp

Op weg naar vrienden om een potje te voetballen? Neem dan voor de zekerheid een kleine ballenpomp mee. Deze ligt nooit in de weg en is makkelijk te gebruiken. Een kleine ballenpomp is niet minder krachtig dan een grotere. Een ballenpomp to-go is onmisbaar voor op vakantie, voor een vriendengroep die regelmatig een balletje trapt, voor een stichting, vereniging, club of school. Een kleine ballenpomp is misschien niet zo geschikt voor grote aantallen, maar mocht er af en toe een bal net iets te zacht zijn, is de kleine ballenpomp altijd binnen handbereik en is de juiste ballenspanning zo gefixt!

Voetpomp voor ballen of liever een handpomp voor ballen?

Een kleine work-out, of eerder een warming-up: handmatig ballenpompen. Dit kan met de voet, zodat je de kracht uit je been haalt om die lucht in de bal te persen. Een voetpomp is gemakkelijk, maar een handpomp is ideaal om overal mee heen te slepen. Wist je dat er ook voet-handpompen bestaan? Dan kun je zelf de keuze maken. Let in ieder geval op de volgende aspecten bij het kopen van een ballenpomp:

  • De naald: past de naald van de pomp in de bal?
  • Hoeveel ballen moet je oppompen en dus wordt de keuze voor een handmatige of elektrische ballenpomp?
  • Hoeveel lucht of bar moet er in de ballen en kan de pomp dit aan?
  • Soort ventiel.

Kom je er niet uit welke pomp je het beste kunt bestellen? Jeni Sport is altijd telefonisch of via de chat bereikbaar. Schroom niet om ons advies te vragen!