Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Jeugd Basketballen

ONS AANBOD
Op deze Jeni Sport-pagina ziet u onze speciale selectie basketballen voor de jeugd (ook voor de allerjongsten). Ballen van de gerenommeerde merken Spalding, Cawila, Rucanor en Molten. Merken die weten aan welke eisen basketballen voor jeugdteams moeten voldoen en die het de basketbalspeler zo prettig mogelijk proberen te maken. Zo kunnen basketbalspelers ongeremd hun kunsten vertonen. Bestellingen kunnen gedaan worden door individuele basketbalspelers, maar ook door teams.

SPECIALE BASKETBALLEN VOOR JEUGDTEAMS

Hierboven ziet u een collectie basketballen speciaal voor de jeugd, van de gerenommeerde merken Spalding, Cawila, Rucanor en Molten. Onze jeugdbasketballen zijn geschikt voor indoor en outdoor basketbal, voor recreatiespelletjes, schoolbasketbal en professionele trainingen van de jeugdteams. De basketballen hebben uitstekende speeleigenschappen door de duurzame materialen, zoals (natuur)rubber, synthetisch leder, (microvezel) polyurethaan of ZK microvezel kunstleer. De binnenbal is gemaakt van butyl of natuurrubber. Om sommigen ballen zit een weefsel van nylon/polyester. De ballen hebben uitstekende reboundkenmerken en zijn robuust en flexibel.

Meer voordelen
De basketballen zijn zoals genoemd gemaakt van materialen die slijtvast zijn, met afgevlakte naden en voorzien van diepe groeven voor extra grip of van een 'huid' met extra ruw materiaal. Spalding heeft zelfs een vochtafvoertechniek gehanteerd op de basketballen, zodat de ballen niet zomaar uit de handen glippen door vochtige handen.

Ook zijn sommige van deze ballen FIBA-goedgekeurd (Fédération Internationale de Basketball), waardoor ze gebruikt mogen worden tijdens wedstrijden. 

Meer basketballen of -kleding
Jeni Sport heeft niet alleen trainingsballen in het assortiment, maar ook wedstrijdballen en ballen voor andere sporten. Daarnaast beschikt Jeni Sport over een brede collectie basketbalkleding van verschillende merken, zoals Spalding en Jako. Meer weten over ons basketbalassortiment? Behoefte aan advies? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.