Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Ballenwagens

Ballenwagens zijn ideaal om ballen in neer te leggen en te bewaren. Je kunt de ballen meenemen en makkelijk van het ene veld naar het andere veld vervoeren. Maar welke ballenkar moet jij hebben? Uit wat voor materiaal bestaan ballenwagens? Welke is het beste voor voetbal, volleybal of andere sporten? Jeni Sport weet raad, dus lees snel verder!

Inklapbare ballenwagens voetbal

Hoe fijn is het als de voetballen niet door het hele veld verspreid zijn of los liggen in een opberghok? De uitvinding van ballenwagens scheelt jou een hoop gesjouw. Je kunt namelijk alle voetballen in een net stoppen en over je schouder heen gooien, maar dan nog bungelt het alle kanten op. Niet goed voor jouw lichaam! En die wil je juist zoveel mogelijk besparen om goed te kunnen voetballen. Ballenwagens voor voetbal zijn ideaal. Zo kun je de ballen makkelijk en snel opbergen, tegelijkertijd kunnen de ballen geteld worden en kun je dezelfde soort ballen bij elkaar opbergen.

Ballenkarren voor volleybal, handbal, zaalvoetbal         

Ballenkarren, ofwel ballenwagens, worden gebruikt voor binnensporten. Zaalvoetbal, handbal, volleybal, voor elke balsport is een ballenkar erg handig. Je gooit binnen no-time alle ballen in de ballenwagen, rijdt de wagen naar de opslagplaats en klaar! Je loopt gemakkelijk van de ene kant naar de andere kant van de zaal en hoeft dus niet elke keer heen en weer te lopen om al die ballen op te halen. Zo kun je als trainer meer energie steken in je training en als volleyballer, handballer, voetballer of basketballer kun je nog net die extra tien minuten langer trainen. Gemakkelijk ballen opbergen, vervoeren en tellen doe je met onze ballenwagens.

Ballenwagens en ballenkarren bestaan uit materiaal van goede kwaliteit

De meeste ballenkarren zijn erg licht dankzij het aluminium frame. Een groot voordeel is dat ballenwagens ook nog eens makkelijk te vervoeren zijn door de wieltjes. Én dat ballenwagens inklapbaar zijn. Zo kun je alle ballen gewoon meenemen naar een andere sportlocatie. De zak waar je de ballen in legt is gemaakt van mesh. Mesh is een lichte stof dat zeer luchtdoorlatend is. Mesh is een hele lichte, maar stevige stof. Dat maakt dat de ballenkar gemakkelijk rond de 28 volleyballen kan houden. Het aantal ballen dat in de ballenwagen kunnen, hangt natuurlijk af van de soort bal, het formaat en het gewicht. Mesh is makkelijk afneembaar. Dus heeft iemand geknoeid met drinken, haal gerust een doek over de stoffen zak en het is weer schoon.