Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Voetballen

Ben je op zoek naar een bal? Dan helpt Jenisport je graag, want wist je dat er verschil zit in wedstrijdballen, trainingsballen en zaalvoetballen? Jenisport helpt je naar de juiste voetbal voor jou. Welk merk past bij j? En kun je nog een voetbaltas gebruiken? Of een aanvoerdersband? Jenisport staat klaar voor álle voetballers met elk budget! 

Adidas Conext 15 Top Replique M36883
 • Besparing 30%
29,99 20,99 (Incl. BTW)
Adidas Euro 16 Official Match Bal Beau Jeu AC 5415
 • Besparing 39%
139,95 84,99 (Incl. BTW)
Adidas Finale 15 Top Trainingsbal S90233
 • Besparing 30%
29,99 20,99 (Incl. BTW)
Adidas Futsal Tango Sala BP7770
 • Besparing 20%
24,95 19,95 (Incl. BTW)
 • Besparing 10%
19,95 17,95 (Incl. BTW)
Adidas Tango Rosario 656927
 • Besparing 20%
24,95 19,95 (Incl. BTW)
Adidas Team Artificial Voetbal 18-19 DM5597
 • Besparing 20%
29,95 23,95 (Incl. BTW)
Adidas Team Competition Voetbal 18-19 CZ2232
 • Besparing 20%
49,95 39,95 (Incl. BTW)
Adidas Team Junior Voetbal 290 gram CZ9574
 • Besparing 20%
24,95 19,95 (Incl. BTW)
Adidas Team Junior Voetbal 350 Gram CZ9573
 • Besparing 20%
24,95 19,95 (Incl. BTW)
Adidas Team Match Voetbal 18-19 CZ2235
 • Besparing 20%
99,95 79,95 (Incl. BTW)
Adidas Team Top Replique Voetbal 18-19 CZ2234
 • Besparing 20%
34,95 27,95 (Incl. BTW)
Adidas Torfabrik Junior 350 Maat 5 AO4829
 • Besparing 30%
24,95 17,50 (Incl. BTW)
Adidas Torfabrik Top Training Voetbal AO3834
 • Besparing 29%
34,95 24,95 (Incl. BTW)
Adidas UCL Finale 16 Capitano Bal AP0375
 • Besparing 30%
19,95 13,95 (Incl. BTW)
Adidas Uefa Euro 2016 Top Replique Bal AC 5450
 • Besparing 30%
34,95 24,45 (Incl. BTW)
 • Besparing 20%
149,95 119,95 (Incl. BTW)
Alpas Team Voetbal Training Groen-Wit
 • Besparing 50%
19,95 9,95 (Incl. BTW)

Voetballen op kunstgras, in de zaal of op het veld

Kunstgras is een hele andere ondergrond dan in de zaal of op echt gras. Niet alleen zijn voetbalschoenen verschillend voor indoor en outdoor voetballen en keeperskleding. Logisch dus, dat verschil in het soort voetbal niet achterblijft. De voetbal voor in de zaal heeft geen stuit en wordt daarom ook wel plofbal genoemd. Voor op het veld is de voetbal wel weer wat sneller en is de stuit normaal. Er worden verschillende ballen ontworpen voor verschillende ondergronden. Kom je er niet uit welke bal voor jou geschikt is? Vraag ons dan om advies!

Voetbal kopen: Welk merk past bij jou?

Bij Jenisport kun je terecht voor de merken Cawila, Derby Star, Jako, Uhlsport, Erima en Adidas. Allemaal uitstekende merken, die de beste kwaliteit leveren voor iedere sporter. We houden in ons assortiment rekening met het feit dat er verschillende ballen zijn voor verschillende leeftijden, ondergronden, trainingen of wedstrijden en met verschillende budgetten. We bieden dan ook indoor voetballen, outdoor voetballen, lichtgewicht voetballen en zaalvoetballen. Kijk dus snel welke merken er bij jou passen. Voor het kopen van de goede bal voor jou, hebben we wat tips waar je op moet letten:

 • De maat en het gewicht van de bal

 De maten en gewichten hangen af van je leeftijd. Junior ballen zijn over het algemeen wat lichter dan voetballen voor professionals.

 • De structuur van de bal

Zoals eerder beschreven, zijn er ballen voor verschillende ondergronden. Een buitenlaag kan uit meerdere lagen PVC of PU bestaan. Een dikkere buitenlaag zorgt voor een betere balbalans.

 • Het materiaal

Synthetische ballen zijn erg goed voor als je op straat voetbalt en als je voor een goedkopere bal wil gaan. Vroeger waren er ook leren voetballen, maar die worden haast niet meer gemaakt.

 • Voetballen met keurmerken

Goede voetballen, die voldoen aan de eisen van FIFA, krijgen een keurmerk. Deze kun je herkennen aan een klein logo van FIFA. Daarnaast zijn er keurmerken zoals FIFA Proofed, FIFA Tested en meerdere keurmerken waaraan je kunt zien dat je een goede bal hebt.

Geef een voetbal cadeau 

Ken jij een voetbalfan en is het tijd om diegene te verrassen met een voetbal? Bij Jenisport zijn er verschillende ballen die bijvoorbeeld ook werden geleverd bij de UEFA of FIFA of de World Cup of de Champions League, Europa League of de Premier League. Of ga voor speciale editieballen, zoals een bal van Messi of een andere bekende voetballer. Of ballen die ook geleverd worden bij de favoriete club van diegene die je wilt verrassen. Voor kinderen kun je bij ons terecht voor junior voetballen. Kijk snel of het perfecte voetbalcadeau in ons assortiment te vinden is!

Voetbaltas voor training- en wedstrijden

We bieden veel voetballen, maar daar houden we niet op! Om de voetballers een zo fijn mogelijk spel te verzorgen en zo min mogelijk blessureleed, hebben we veel verschillende voetbal accessoires die voetballers ondersteunen. Denk aan een goede voetbaltas voor trainings- en wedstrijdkleding. Met een goede tas voorkom je dat je lichaam moe wordt van het gesleep met kleding en schoenen en accessoires. Je belast zo min mogelijk je nek, schouders en rug. Naast goede voetbaltassen van verschillende merken, bieden we ook accessoires voor ballen (pomp en verzorgingsmiddelen), bidons en voetbalkleding en thermoshirts.   

Oefen met een voetbal met elastiek

Wist je dat het oefenen met een voetbal met elastiek zeer nuttig kan zijn om je tweebenigheid en vaardigheden op het gebied van voetballen te ontwikkelen? In ons assortiment vind je veel trainingsmaterialen: poortjes waar je de bal doorheen moet schoppen om precisie te trainen. Daarnaast vele pionnen, veldmarkering, trainingsladders en ga zo maar door. Leuk om een uitgebreide training in te kunnen richten! Met trainingen voor coördinatie, conditie, snelheid, precisie en andere voetbal vaardigheden. Je wordt vanzelf pro!

Val op als captain met een aanvoerdersband

Bij het voetballen zijn er verschillende rollen verdeeld: aanvallers, verdedigers, middenvelders, keepers, voetballers die reserve staan en er is altijd één aanvoerder. Die laatste wordt ook wel captain genoemd. De captain is de leider binnen het team en wordt elk seizoen uitgekozen door de coach. De aanvoerder is namelijk het verlengstuk van de coach naar de selectie en andersom. De enige die met de scheidsrechter in discussie mag gaan, is de captain. Heb jij deze speciale rol gekregen? Voel je vereerd! En vergeet niet een aanvoerdersband te kopen. Bij Jenisport kun je verschillende aanvoerdersbanden kopen, die te verstellen zijn, goed vastzitten met klittenband en in veel opvallende kleuren te verkrijgen zijn. Let op: de band moet niet afzakken en zeker niet knellen. Houd er ook rekening mee dat de aanvoerdersband vaak over het voetbalshirt heen zit en de kleur moet verschillen van het shirt: het moet duidelijk zijn wie de aanvoerder is.

Goedkope voetbal kopen? Profiteer van onze aanbiedingen

Een goede bal hoeft niet duur te zijn. Naast de verschillende merken met verschillende prijsklassen, profiteer je regelmatig van goede kortingen. Jenisport biedt bijvoorbeeld veel staffelkorting: hoe meer je aanschaft, hoe goedkoper de totaalprijs wordt. Of registreer je als klant en maak gebruik van spaarpunten. Deze ontvang je bij elke aankoop die je doet. Bij een volgende bestelling kun je die punten of een deel er van inleveren en dat maakt dat je korting krijgt. Hoef je niet persé de nieuwste bal, maar wel een goede? De ballen die uit ons assortiment gaan, worden tegen die tijd met flinke korting aangeboden. Houd onze site dus goed in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief, waarin we jou op de hoogte houden van de nieuwste aanbiedingen.             

Veel wedstrijd- of trainingsballen nodig? Vraag een offerte aan!

Koop je een voetbal voor een heel team, of zelfs voor een hele club? Dan heb je veel voetballen nodig. Jenisport begrijpt dat je dan een prijs op maat wilt. Vraag vrijblijvend om een offerte en wij reageren binnen twee werkdagen. Wij gaan voor tevreden klanten en tevreden sporters en proberen dat te bieden voor de beste prijs. Ontvang een prijs op maat en vraag een offerte aan!