Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Basketborden

ONS AANBOD
Op deze pagina ziet u basketbalborden, maar ook bordcombinaties en losse netten of ringen met netten. Jeni Sport garandeert stevige basketbalborden die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en die tegen een stootje kunnen. We weten dat basketballen hard kunnen aankomen. Precies daarom hebben we gekozen voor gerenommeerde merken zoals Spalding. 

GEEN BORD VOOR JE KOP

Basketbalborden

De basketbalborden die u op de webshop van Jeni Sport ziet staan zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een stortbui, sneeuw, een hittegolf of storm, het maakt niet uit. De borden kunnen er tegen. De borden kunnen uiteraard muurvast worden bevestigd aan de ring en/of paal. Basketballers knallen de bal regelmatig tegen het bord en dat moet kunnen. 

Comboborden
U ziet op deze pagina ook onze comboborden. Borden die al bevestigd zitten aan de basket of zelfs borden die aan een paal én een basket bevestigd zitten. Zo hoeft u geen losse onderdelen te bestellen, maar heeft u alles in één. De comboborden met paal zijn eenvoudig te verplaatsen. In de voet kan meer dan 100 liter water of zand, zodat de paal stevig op de grond staat. 

Losse netten en ringen
Heeft u zelf nog een bord, maar kan uw basket wel eens vervangen worden? U vindt op onze webshop ook losse baskets met of zonder net. De netten zijn ook los verkrijgbaar in wit of rood-wit-blauw. U kunt kiezen uit flexibele kunststof netten of verzinkte metalen netten (anti-vandalisme). 

Hoe dan ook zijn onze basketbalattributen stevig en makkelijk te gebruiken.