Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Handbaldoelnetten

Gooi die bal in het handbaldoelnet en u scoort! Handbaldoelnetten zijn essentieel voor een goed potje handbal, want ligt de bal in het net? Dan is het zeker dat er gescoord is!

Kwalitatief goede handbaldoelnetten
Handbaldoelnetten zijn in verschillende materialen te verkrijgen. Jenisport biedt kwalitatief goede doelnetten, die niet snel kapot gaan. Daarom hebben we de materialen van de handbanetten ook zorgvuldig geselecteerd. Zo bieden we handbaldoelnetten van polyethyleen, polypropyleen en nylon.

Verschillende maten
Naast verschillende materialen, zijn er ook verschillende diktes en dieptes. De draaddikte van handbaldoelnetten variëren van 3 millimeter tot 4,5 millimeter. De handbaldoelnetten van polypropyleen zijn 0,8 meter diep. En de netten van polyethyleen en nylon zijn 0,9 meter diep.

In andere categorieën van onze online shop kunt u terecht voor (handbal)doelen en doelaccessoires.

Voordelen van een goed doelnet
Scoor en door! Het handbaldoelnet maakt het mogelijk dat u de bal weer snel te pakken krijgt nadat er gescoord is. Ook kunt u duidelijk zien of de bal daadwerkelijk in het doel is beland. Handballen zonder een doelnet, met name tijdens trainingen is zeer onpraktisch.

Een doelnet beschermt
Ook beschermt het doelnet de keeper. Als de bal met volle kracht op doel gegooid wordt, vangt het net de bal. Staat het doel voor een muur en de bal stuitert via de muur terug tegen de keeper aan, kan dit minimaal blauwe plekken opleveren.

Doelnetten kunnen niet zonder doel
Bekijk ook eens de doelen die we aanbieden. De doelen zijn voor trainingen, maar we bieden u ook standaardmaten. Dus handbalt u bij een vereniging of voor de fun? Check ons aanbod in doelen.