Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Hardloop Hesjes

Wie 's avonds of 's ochtendsvroeg hardloopt, kan maar beter goed zichtbaar zijn. Op onze webshop hebben wij daarom een ruim assortiment aan reflecterende jasjes staan. Van lichtgewicht hesjes voor over de kleding tot volledig reflecterende jassen. We hebben eenvoudige fluoriderende kledingstukken en kledingstukken met een extraatje, omdat ze bijvoorbeeld net wat modieuzer zijn, of omdat er telefoonvakjes in zitten. 

Kijk gerust naar alle reflecterende kledingstukken die wij hieronder tonen. Heeft u er vragen over? U kunt Jeni Sport altijd bellen of mailen, we geven graag vrijblijvend advies. 

Wie in de ochtendschemering of de avonduren hardloopt, doet er goed aan een veiligheidshesje aan te trekken. Wel zo veilig, met al dat rondscheurende verkeer. Zoals u ziet hebben wij een breed aanbod reflecterende hesjes en jassen in verschillende soorten en maten. 

Standaard reflectievesten
U ziet op deze pagina bijvoorbeeld het beroemde reflectievest. Een lichtgewicht hesje dat over alle kledingstukken heen past. Gemaakt van 100% polyester, in een fluorescerende gele kleur. Op de voor- en achterkant staan extra reflecterende banden. Makkelijk te sluiten aan de zijkant met klittenband.

Lichtgewicht jackets
Over lichtgewicht kledingstukken gesproken: we hebben ook jackets van slechts 50 gram in ons assortiment. Gemaakt van ademende mesh-stof en met verstelbare omtrek.

Luxere reflectievesten
Naast de eenvoudige reflecterende hesjes, hebben we ook veiligheidshesjes een extraatje op de webshop staan. Bijvoorbeeld jasjes met net wat meer pasvorm, die net wat comfortabeler zitten. Hesjes die niet aan de zijkanten sluiten, maar aan de voorkant met een winddichte rits. Inclusief opbergzakjes voor telefoons of mp3-spelers. Eventueel met zwarte spandex aan de zijkanten voor net wat meer comfort. 

Reflecterende shirts
Het merk Wowow ontwikkelde ook shirts van een reflecterende stof. Een shirt voor heren en een shirt voor dames. Beide modellen hebben een ergonomische pasvorm en sluiten daardoor mooi op het lichaam aan. De shirts zijn gemaakt van ademende materialen en aan de zijkant zitten Mesh-stof banen voor meer ventilatie.

Reflecterende jassen
In de winter voldoet een simpel hesje of dun shirt misschien niet. Jeni Sport beschikt ook over jassen met lange mouwen, gemaakt van reflecterende materialen. Voor heren en voor dames, met een speciale pasvorm. Lichtgewicht, met extra reflecterende delen op de voor-, achter- en zijkant van het jasje. Zelfs de ritsen zijn voorzien van reflecterend materiaal. Onder de armen en op de rug zitten ventilerende banen. 

Kortom, genoeg keuze voor zichtbare hardlopers!