Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Tafeltennisballen

Voor tafeltennisballen is het gewicht, de diameter en de hoeveelheid gas in het balletje belangrijk. De gangbare maat is een bal met een diameter van 40 mm. Het gewicht en de hoeveelheid gas kan per tafeltennisballetje verschillen.
Bij Jeni Sport zijn de tafeltennisballetjes gegarandeerd van een hoge kwaliteit. Wij leveren namelijk alleen ballen van de merken Stiga en Rucanor. Dit is een garantie voor een kwalitatief hoogwaardige tafeltennisbal.
Wellicht bent u naast tafeltennisballen ook geïnteresseerd in tafeltennisbats, tafeltennisnetjes of andere aan tafeltennis gerelateerde producten. Jeni Sport levert ook tafeltenniskleding. om de prestaties te bevorderen.

PING PONG DAAR GAAN DE BALLEN

Bij Jeni Sport weten we dat pingpongballen aan een aantal eisen moeten voldoen. De ballen moeten een bepaalde grootte hebben, mogen niet te veel wegen, maar ook niet te weinig en er moet een bepaalde hoeveelheid gas in de balletjes zitten. Alle tafeltennisballen op onze webshop hebben een diameter van 40 mm (de meest gangbare maat) en voldoen aan bovengenoemde eisen. 

Rucanor en Stiga
Er staan zowel tafeltennisballen van Rucanor als van Stiga op onze webshop, omdat deze twee merken kwaliteit garanderen. Rucanor en Stiga ontwikkelen ITTF-goedgekeurde pingpongballen, maar ook wat eenvoudigere ballen voor de recreant. We hebben trainingsballetjes en wedstrijdballen. Ze zitten allemaal in ons assortiment. 

Klein- en grootverpakking
We hebben tafeltennisballen in verschillende verpakkingen. Bijvoorbeeld per zes in een koker, per veertig in een handig draagtasje of per honderd in een doos. 

Print
We hebben de klassieke witte balletjes in petto, maar ook balletjes met grappige prints, waardoor ze lijken op mini-voetballen, -hockeyballen of -basketballen. 

Advies
U weet nog niet zeker welke balsoort u het beste kunt kiezen? Neem gerust contact met ons op. We geven advies en helpen u graag verder.