Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Tafeltennisnetjes

Tafeltennisnetjes zijn er bij Jeni Sport in drie verschillende soorten. De Stiga Netpost Privat is een ideaal tafeltennisnet voor tafeltenniswedstrijden, terwijl de Stiga Netpost Champ voor meer recreatieve of trainingsdoeleinden is.
Ook van Rucanor leveren wij een verfijnd tafeltennisnetje; de Rucanor Net Pole Set II. Alle tafeltennisnetten worden geleverd met net en bevestigingsonderdelen. Daarmee zijn de netten niet alleen kwalitatief goed, maar ook gemakkelijk in het gebruik.
Als u ook op zoek bent naar andere tafeltennisartikelen, bent u bij Jeni Sport aan het juiste adres. Wij leveren onder meer tafeltennisbats en tafeltennisballen. Daarnaast beschikken we over bathoezen en tafeltenniskleding.

MET HET NET ERTUSSEN
Op onze webshop staan tafeltennisnetten van de gerenommeerde merken Stiga en Rucanor. We hebben voor deze merken gekozen, omdat het kwaliteitsmerken zijn die duurzame en efficiënte producten ontwikkelen, waar tafeltennissers graag gebruik van maken.

De netten zijn gemaakt van stevig nylon en zijn eenvoudig te bevestigen aan een pingpongtafel, bijvoorbeeld met een schroevensysteem. Geen geklungel met bevestigen dus. Bij sommige netten leveren we ook nog extra verstevigde tafelbevestigingen. Zodat het net keurig en strak boven de tafel hangt. Bij de Rucanor-netten hoort een nylon hoes met rits, waarin u het net keurig kunt opbergen.

Wie wedstrijden speelt maakt gebruik van tafeltennismaterialen die aan strenge eisen voldoet. We hebben daarom ook netten op onze webshop staan die aan deze eisen voldoen. Daarnaast bieden we ook netten ter recreatie.

Weet u nog niet zo goed voor welk net u het beste kunt kiezen? Neem gerust contact met ons op. We geven graag advies en helpen u graag verder.