Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Doelnetten

De voetbaldoelnetten van Jeni Sport zijn geschikt voor voetbalverenigingen, scholen en gemeentes/overheden. Onze doelnetten voldoen aan de door de FIFA en KNVB gestelde eisen en zijn dus direct 'inzetbaar'. Het materiaal van de doelnetten is doorgaans polyethyleen. De dikte van de draden is 4,00mm. Jeni Sport levert zowel geknoopte als knooploze doelnetten. Als trainingsvorm kunt u kiezen voor voetvolleybal, waarvoor wij een speciale voetvolleyset hebben.

Wellicht zoekt u gekleurde netten, reclamenetten of netten op maat. In andere categorieën van onze online shop kunt u terecht voor doelen en doelaccessoires.

HET DOEL IS IN HET DOEL

Er staan verschillende soorten voetbaldoelnetten op onze webshop. Een voetbalnet van 4 mm dik en een maaswijdte van 5 cm x 5 cm, met een grootte van 7.5 x 2.5 x 2.0 x 2.0. Hoog UV-gestabiliseed PE-materiaal waardoor het net uitstekend is beschermd tegen zonlicht. De draden drogen daardoor  niet uit. Of een voetbalnet met hetzelfde formaat, maar dan met een maaswijdte van 12 cm x 12 cm. Verkrijgbaar in verschillende kleuren: wit, rood, blauw, groen, wit-zwart, geel-zwart, rood-wit, blauw en groen-wit. Zo past het net bij de club.

De topper
Ons beste net is toch wel het Voetbaldoel Vast Kooimodel 7.32 x 2.44 m. Het net kan vrij opgehangen worden, waardoor gebruikers zelf kunnen bepalen hoe diep het doel is. Het net is gemaakt van geprofileerd aluminium ovaal profiel van 120 x 100 mm, met extra versteviging aan de binnenkant en een dubbele groef. We leveren hier altijd bodemhulsen en een deksel bij. De netophanging bestaat uit vier stabiele palen met spanningskabels. Dit net is DIN EN 748, TUV GS-goedgekeurd naar aanleiding van de FIFA-eisen. Ook dit net is natuurlijk UV-bestendig en rotvrij. 

Advies en vragen
We hebben nog veel meer voetbalnetten in petto. Heeft u vragen over bepaalde voetbalnetten? Neem gerust contact op met Jeni Sport. We helpen u graag en geheel vrijblijvend verder.