Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Voetbalschoenen

Voetbalschoenen zijn van essentieel belang bij het leveren van topprestaties op het veld/in de zaal. Bij Jeni Sport kunt u voetbalschoenen online kopen. Deze zijn te verkrijgen van de merken Calcio, Deze schoenen hebben goede eigenschappen. en Calcio's gaan bovendien erg lang mee. Naast voetbalschoenen voor veldvoetbal beschikken wij ook over zaalvoetbalschoenen om ook indoor te vlammen. Ook uitblinken in de zaal? Kies dan voor de Calcio Indoor Pro zaalvoetbalschoen.

SNELLE JELLE MET ZWARTE CALCIO'S
De Calcio's staan befaamd om hun goede kwaliteit. 100% kalfsleder of kunstleder (synthetisch leder) voor wie dat prettiger vindt. Een zool is vervaardigd uit PU-materiaal of van Turf, gestikt en gelijmd. Het is grotendeels prachtig Italiaans handwerk. De binnenzool is anatomisch gevormd, zodat de zool goed naar de voet gaat staan. De schoenen zijn niet alleen duurzaam en comfortabel, maar ook goed voor de voeten. Een goede schoen vermindert de kans op blessures. Bovendien kan een voetballer een goede schoen wel gebruiken. Comfortabele schoenen zorgen voor meer successen op het voetbalveld. De schoenen zijn beschikbaar van maat 39 t/m 47. We bieden Calcio's voor buiten op het veld, maar ook voor zaalvoetbal. 

Advies en vragen
U heeft uw oog laten vallen op één van onze Calcio-paren, maar u heeft er nog wat vragen over. Of u kunt niet kiezen. Schroom niet en neem contact met ons op. We helpen u graag en geheel vrijblijvend verder. 

Andere voetbalkleding
We hebben nog veel meer voetbalkleding op onze webshop staan. Van shirts tot shorts en van kousen tot keepershandschoenen. Kleding voor aanvallers, keepers en verdedigers. Snuffel maar eens rustig rond.