Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Sportkleding/Teamkleding

TEAMKLEDING

Jeni Sport levert teamkleding, ook wel teamwear aan bedrijven, voetbal- en keepersscholen, onderwijsinstellingen, scheidsrechters, verenigingen, gemeentes, de overheid en aan jou. Jou als keeper, trainer, coach, speler en sporter. Teamkleding kun je scoren bij Jeni Sport van ErimaPumaJakoUhlsport, Masita, Adidas en Nike. Ons teamwear is geschikt voor hockey, voetbal, handbal en tennis. Kijk snel in ons assortiment voor de geschikte teamkleding voor jou en je team!

 • Besparing 25%
3,99 2,99 (Incl. BTW)
Adidas Ace Fingersave Junior AH7816
 • Besparing 30%
34,95 24,45 (Incl. BTW)
 • Besparing 30%
49,95 34,95 (Incl. BTW)
Adidas Ace Pro Classic Keepershandschoenen AP5790
 • Besparing 30%
79,95 55,95 (Incl. BTW)
Adidas Ace Replique Keepershandschoenen AZ3684
 • Besparing 20%
34,95 27,95 (Incl. BTW)
11,95 8,95 (Incl. BTW)
12,95 10,35 (Incl. BTW)
29,95 23,95 (Incl. BTW)
Adidas Condivo 16 Presentatiepak Blauw-Collegiate Navy-Fel Cyaan
 • Besparing 32%
109,99 74,99 (Incl. BTW)
 • Besparing 35%
32,95 21,40 (Incl. BTW)
Adidas Condivo 16 Stadionjack Zwart-Donkergrijs-Vistagrijs AN9871
 • Besparing 30%
109,95 76,99 (Incl. BTW)
Adidas Condivo 16 Training Shirt Blauw-Collegiate Navy-Fel Cyaan AB3061
 • Besparing 30%
39,95 27,95 (Incl. BTW)
39,95 31,95 (Incl. BTW)
 • Besparing 20%
44,95 35,95 (Incl. BTW)
 • Besparing 20%
39,95 31,95 (Incl. BTW)
49,95 39,95 (Incl. BTW)
 • Besparing 20%
44,95 35,95 (Incl. BTW)
 • Besparing 20%
39,95 31,95 (Incl. BTW)

De beste materialen en innovatieve technologieën vind je bij Jeni Sport

Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn! Als enthousiaste sportliefhebbers weten wij zelf hoe belangrijk hoogwaardige teamkleding is. Daarom stellen we regelmatig goedkope sportkleding van populaire en goede merken in onze online winkel samen. Comfortabele sportbroeken, trainingspakken, sportshirts in vele kleuren en maten - we hebben het allemaal! Je hoeft het niet te doen zonder je favoriete merken. Naast Adidas, Nike en Jako, hebben we ook Masita, Erima en Uhlsport in ons assortiment opgenomen. Over assortiment gesproken: onze productselectie wordt regelmatig aangevuld en vernieuwd. Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Jeni Sport teamkleding voor voetbal

Is voetballen je passie? Dat komt goed uit! Jeni Sport loopt ook warm voor voetbal. Vandaar dat je de beste teamkleding voor voetbal kunt vinden op deze site! Naast voetballen en voetbalaccessoires, scoor je ook voetbal teamkleding voor indoor en outdoor. Indoor wordt gebruikt voor zaalvoetbal. Nu scheelt het soort teamwear niet heel veel, maar voor keeperskleding kan er wel verschil zijn in de outfit voor binnen en buiten. Voor damesvoetbal teams hebben we een aparte collectie, want zeg nou zelf: als de shirtjes net iets meer getailleerd zijn en beter aansluiten, voetbalt het fijner! Geen gezwabber om je lichaam en toch de bewegingsvrijheid die je nodig hebt. Trainingskleding voor voetbal vind je in overvloed in onze webshop van populaire merken als Adidas en Nike en van goedkopere, maar net zo goede kwaliteit sportmerken Uhlsport, Erima en Masita. Kom je er niet goed uit welke teamwear voor jou en je team geschikt zijn? Neem dan gerust contact op via de chat of bel!

Geen spel zonder een keeper en een scheidsrechter – Jeni Sport biedt de beste kleding

Voor een heel team bieden we goede teamwear. Dan kunnen we de keeper en de scheidsrechters niet vergeten! Want zonder hen, geen spel! Geschikte shirts, shorts en broeken zijn er te verkrijgen in veel verschillende kleuren en maten. Voor de keepers is rekening gehouden met extra beschermstukken. Voor de scheidsrechters hebben de shirts en broeken extra zakken die afgesloten kunnen worden voor onder andere een notitieboekje, de gele en rode kaarten, pennen en het fluitje. Ook voor keeperskleding en scheidsrechterskleding kun je de merken Adidas, Nike, Erima, Uhlsport, Masita en Jako bestellen in onze webshop!

De beste sportkleding merken voor hockey, tennis, polo en andere

Natuurlijk denken we niet alleen aan de voetballers! Er zijn nog meer populaire teamsporten! Denk aan hockey, tennis, polo, handbal en volleybal. En ja, ook teamwear voor deze sporten zijn tegen absolute topprijzen te verkrijgen bij Jeni Sport. Trainingsbroeken, sweatshirts, trainingspakken, shorts, sokken, trainingsjacks en verschillende accessoires zijn een must voor een goede sportuitrusting. Adidas biedt hele goede teamkleding, net als Nike. Voor deze merken geldt dat je bij Jeni Sport een minimale afname van 10 stuks kunt bestellen. Geschikt voor de aankleding van een heel team met de beste teamkleding voor hockey, teamkleding tennis en voetbal. Daarnaast verkoopt Jeni Sport ook goedkope teamkleding. Wees niet bang, want Uhlsport, Erima, Jako teamkleding en Masita bieden een super kwaliteit! Voor een scherpe prijs, dat wil toch iedereen?

Complete team trainingspakken, ook voor dames te bestellen bij Jeni Sport

Trainingspakken voor het hele team? Dat is mogelijk voor een hele scherpe prijs bij Jeni Sport. De pakken bestaan vaak uit een lange trainingsbroek met een trainingsjack gemaakt van polyester. Een trainingspak houdt je warm tijdens de trainingen in de koudere maanden of tijdens natte zomers. Het materiaal zorgt er voor dat je wel goed ventileert en dat je het dus niet te warm krijgt en niet zeiknat van het zweet wordt. Trainingspakken voor dames en heren zijn geschikt voor voetballers, hockeyers, tennissers, volleyballers, handballers…. Ieder team kan bij Jeni Sport terecht voor hun trainingspakken!

Adidas teamkleding te bestellen vanaf tien stuks

Bij Jeni Sport bieden we de teams de mogelijkheid om zo goedkoop mogelijk de merken Nike en Adidas aan te schaffen. Vandaar dat we je de optie bieden om vanaf tien stuks te bestellen. Een grote hoeveelheid in één keer bestellen, scheelt uiteindelijk aardig! Adidas teamkleding is erg populair onder de voetballers. Adidas teamwear is ook geschikt voor alle andere teamsporters! Kies jullie teamkleur en bestel minimaal 10, zo is het hele team voorzien van de beste kleding!

Teamkleding bestellen? Vraag een offerte aan

Voor grotere aantallen teamkleding maken wij graag een offerte op maat. Via de offerte button op de site kun je heel eenvoudig het gewenste product, de aantallen en je gegevens invullen. Meestal verstrekken wij dezelfde dag nog een passende offerte.

Teamkleding bedrukken

Alle teamkleding en teamwear bedrukken wij in eigen beheer. Willen jullie graag je teamnaam vermelden op jullie broek, shirt of op jullie trainingsjacks? En wat dacht je van rugnummers en clublogo’s? Het is allemaal mogelijk voor je teamkleding of trainingspakken. Prijzen van voor het bedrukken van de teamkleding voor kleine aantallen staan elders vermeld op onze website. Grote aantallen worden op aanvraag gedaan middels een offerte. Eenvoudig en veilig online teamwear en teamkleding bestellen doe je bij Jeni Sport. Dus wacht niet!