Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Hesjes Bedrukt


Hesjes bedrukken

Sporthesjes, trainingshesjes of veiligheidshesjes bedrukken? Dat kan bij Jeni Sport!

Jeni Sport biedt een uitgebreid assortiment met hesjes die we allemaal kunnen bedrukken. Personaliseer hesjes met je eigen logo of reclame om in te sporten. Kies een kleur die past bij jouw club, bedrijf of school. Bepaal je bedrukking en het type hesje. Wij hebben hesjes van verschillende merken: Jako, Joggy Safe, Uhlsport, Jeni, Cawila, Masita, Erima en Rucanor. Wil je een eenvoudige overgooier, omkeerbaar veiligheidshesje of basic trainingshesjes. Sommige hesjes zijn van 100% polyester en andere zijn van taslan.

Bij Jeni Sport kun je grote en kleine aantallen bestellen voor kinderen en volwassenen.

Hoe kan ik mijn bedrukte trainingshesjes bestellen?

Vul ons offerteformulier in, voeg het gewenste logo of reclamemateriaal toe. Vermeld het aantal, het type, de kleur van het hesje en de gewenste bedrukking kleuren. Kort daarna ontvang je van ons een offerte op basis van je aanvraag.

 

 

Wij bedrukken ook…

Bij Jeni Sport kun je naast trainingshesjes, ook sportkleding bedrukken, teamkleding, presentatiepakken én meer. Het kan allemaal! Wij beschikken over verschillende druktechnieken, waaronder zeefdruk, transferdruk en tampondruk. Ideaal voor een evenement, teamuitje én een sportief relatiegeschenk.

Geen producten in deze categorie