Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Volleybalsets

Bij Jeni Sport zijn volleybalshirts of volleybalshorts niet alleen apart te verkrijgen. Wij stellen namelijk ook volleybalsets samen. Deze volleybalsets van goede kwaliteit zijn doorgaans erg voordelig. Onze sets kunnen bestaan uit een volleybalshirt en volleybalshort, maar ook sets inclusief volleybalkousen behoren tot de mogelijkheden.
De hoogwaardige volleybalsets zijn bij Jeni Sport scherp geprijsd. Evenals volleybalshirts en –shorts zijn ook de –sets verkrijgbaar in diverse designs. Zo is er voor ieder wat wils. Voor elke vereniging is er een passende volleybalset beschikbaar. Zo blijft de identiteit gewaarborgd. Naast volleybalsets, zijn bij ons ook volleybalshirts en volleybalshorts te koop.

Jeni Sport kan eveneens zorg dragen voor de bedrukking van volleybalshirts en volleybalshorts. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van sponsorreclame, spelersnamen, initialen, rug- en broeknummers en clublogo’s. Wij bedrukken in eigen beheer. Bij al onze producten en diensten staat kwaliteit voorop!
Bekijk ook eens onze trainingspakken en presentatiepakken. Deze zijn uitermate geschikt voor volleyballers.

TIPS & TOPS - SETPRET
De volleybalshirts en shorts van de verschillende merken Erima, Nike, Masita, Jemsz, Jako etc. zijn niet alleen uitermate comfortabel. Maar ook praktisch door de doordachte designs en speeleigenschappen. Er staan daarom ook verschillende ontwerpen op onze webshop in verschillende kleuren en maten. De stoffen van de shirts en shorts zijn voorzien van sneldrogende materialen en technieken, waardoor vocht en warmte moeiteloos gereguleerd worden. Daar hoeft een sporter zich dus geen zorgen over te maken. Niets is zo vervelend als een drijfnat sportshort of -shirt dat schuurt en schurkt bij het bewegen. Geen rode schuurplekken dus (althans, niet van de stoffen van de shorts en shirts). Wat shirts en shorts betreft biedt Jeni Sport shirts met korte en lange mouwen en shorts met korte en lange pijpen, die strak of wijd vallen.

Bedrukken volleybalshorts
Jeni Sport beschikt over eigen drukapparatuur. Ziet u graag een logo, zinspreuk, rugnummer of naam op een shirt of short? Dan kan dat eenvoudig geregeld worden. Handig voor spelers die een unieke short of een opvallend shirt willen of teams die graag herkenbaar volleyballen.

Advies en vragen
Naast onze verschillende volleybalsets, hebben we nog veel meer volleybalkleding op de webshop staan, zoals jacks, kousen, scheenbeschermers, zweetbandjes en ga zo maar door. Benieuwd? Bekijk gerust ons uitgebreide aanbod. Heeft u vragen of kunt u wel wat advies gebruiken? Neem gerust contact met ons op, we geven graag vrijblijvend advies.