Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Keeperskleding

Wij leveren online een totaal assortiment keeperskleding voor de moderne keeper. Deze keeperskleding die u hier online ziet, is onderverdeeld in onder andere keepershirtskeepersbroekenkeepershandschoenen en keepersaccessoires. De merken die wij online voeren voor doelmannen zijn onder andere PumaJakoCawilaÈrima, Masita, AdidasNike en Uhlsport keeperskleding.

Adidas Ace Fingersave Junior AH7816
 • Besparing 30%
34,95 24,45 (Incl. BTW)
 • Besparing 30%
49,95 34,95 (Incl. BTW)
Adidas Ace Pro Classic Keepershandschoenen AP5790
 • Besparing 30%
79,95 55,95 (Incl. BTW)
Adidas Ace Replique Keepershandschoenen AZ3684
 • Besparing 20%
34,95 27,95 (Incl. BTW)
29,95 23,95 (Incl. BTW)
 • Besparing 30%
119,85 83,90 (Incl. BTW)
 • Besparing 30%
89,95 62,95 (Incl. BTW)
Adidas Keepershandschoenen Ace Fingersave Junior Blauw AZ3681
 • Besparing 25%
34,95 26,20 (Incl. BTW)
Adidas Keepershandschonen Ace Fingersafe Replique Junior CE0348
 • Besparing 20%
34,95 27,95 (Incl. BTW)
Adidas Keepershandschoenen Ace Replique AZ3684
 • Besparing 25%
34,95 26,20 (Incl. BTW)
 • Besparing 30%
29,95 20,95 (Incl. BTW)
 • Besparing 20%
49,95 39,95 (Incl. BTW)
24,95
Vanaf 19,96
(Incl. BTW)
34,95
Vanaf 27,96
(Incl. BTW)

Keeperskleding voetbal scoor je bij Jeni Sport

Doelmannen hebben een belangrijk doel voor ogen: de bal mag niet in het doel terecht komen! Om keepers te ondersteunen en om ze goed voor te bereiden op een mooie pot voetbal, heeft Jeni Sport verschillende keeperkledingstukken van allerlei verschillende merken in petto. Keeperskleding moet comfortabel zijn. Het moet lekker zitten, maar ook bestand zijn tegen transpirantie, verschillende weersomstandigheden en gewaagde duiken en sprongen. De keepersshirts, keepersbroeken en sportkousen op onze webshop staan bekend om hun duurzame, flexibele en lichtgewicht stoffen. Daarnaast vindt Jeni Sport het belangrijk dat de kledingstukken goed aansluiten voor een goed draagcomfort. De stoffen van de kleding zijn van een uitstekende kwaliteit en reguleren vocht en warmte perfect dankzij de vocht- en warmtetechnieken die de merken toevoegen aan de kleding. De keeperskleding van Jeni Sport kan tegen een stootje en is eenvoudig te reinigen.

Keeperskleding junior – jong geleerd is oud gedaan

Mooi! De kleine sportertjes die los gaan op het veld. De één kiest er voor om aanvaller te zijn, een ander is liever verdediger en weer een ander staat liever in het doel! De junioren van de club kunnen misschien wel heel goed worden en om ze een steuntje in de rug te geven, biedt Jeni Sport voor de junioren ook de beste keeperskleding. Het blijft leuk als het makkelijk(er) gaat en één factor dat helpt bij een gemakkelijk spel, is goede kleding. Complete keeperssets junior zijn al te verkrijgen vanaf maat 116! Ook kun je losse keepersshorts, keepersshirts, keeperssokken en keepershandschoenen kopen in onze webshop van de merken Erima, Uhlsport en Jako!

Keeperskleding hockey – Jeni Sport biedt extra bescherming

Een keeper voor hockey ziet er toch weer anders uit als je het vergelijkt met een keeper voor voetbal. Een hockeyer heeft meer bescherming nodig, denk naast kniebeschermers en elleboogbeschermers en scheenbeschermers, ook aan een tok! En een bitje is ook niet overbodig. Jeni Sport biedt voor de stoere hockeykeepers ook de beste keeperskleding. Denk aan keepersshirts, keeperbroeken, keepersjacks en keepers onderkleding. Zelfs hele keeperstenues, bijvoorbeeld van Masita of Nike zijn bij Jeni Sport te bestellen.

Keeper korte broeken voor indoor en outdoor

Ook in Nederland kan het wel eens warm zijn: hoe fijn is het dan om geen lange keepersbroek aan te hoeven, maar dat je een luchtige korte keepersbroek mag dragen! Jeni Sport heeft korte keeperbroeken in de webshop te koop. Deze korte broeken kunnen ook als onderkleding gedragen worden. Of tijdens een potje zaalvoetbal. Vergeet niet de kniebeschermers en andere beschermers, want duiken blijft pijnlijk, helemaal zonder bescherming.

Keeperstenues en keeperskleding Nike

Jeni Sport biedt de sportkleding en dus ook de keeperskleding en keeperstenues het liefste zo goedkoop mogelijk aan. Om dat mogelijk te maken, hebben wij voor Nike en Adidas de volgende regel: een minimale afname van tien stuks. Geschikt voor hele teams. Of voor elke keeper binnen je club of team! Nike wordt door vele sporters gewaardeerd en gezien als een goed sportmerk. Keeperskleding van Nike is zeer populair en te verkrijgen in meerdere kleuren en maten, een combinatie van kleuren en maten is trouwens mogelijk bij de minimale afname van 10 stuks!

De kleur van keeperskleding, maakt dat uit?

Edwin van der Sar keepte het liefst in gele keeperskleding. Bij Manchester United heeft Van der Sar ook wel eens blauwe keeperskleding gedragen, maar hij werd er vaker in gepasseerd. Zit 'm dit in de uitstraling van een kleur op de tegenstander? Of is het meer dat je je lekker moet voelen in de kleding die je draagt en dan ook beter presteert? Wat denk jij?

Kleding bedrukken, advies vragen en korting krijgen bij Jeni Sport

Bij Jeni Sport vind je populaire merken zoals Adidas, Nike en Puma en minder bekende merken, maar stuk voor stuk merken die er kwalitatief uitspringen en producten leveren met een lange levensduur. Voor het online bestellen van keeperskleding en alle andere keepersartikelen kun je uitstekend terecht bij Jeni Sport. Al deze online te bestellen keeperskleding is ook te bedrukken met reclame, logo's en rugnummers! Naast het persoonlijk maken van jouw bestelling, vinden we het ook belangrijk dat we voor elk budget de beste kleding kunnen bieden. Wist je dat wij bij grotere afname staffelkorting geven die kan oplopen tot maar liefst 30%? Heb je vragen over onze keeperskleding? Of kun je wel wat advies gebruiken? We geven geheel vrijblijvend antwoord op al jouw vragen. Neem gerust contact met ons op.