Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Keepersets

AANBOD

Keepers dragen vaak kleding met felle kleuren. De excentriciteit schrikt tegenstanders af. Ook Jeni Sport levert de keeperskleding in diverse kleuren en levert ook complete sets. Om het voor onze klant zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij keeperskleding sets van onder meer de merken Jako,  Cawila, Masita, Adidas, Nike, Uhlsport en Jemsz samengesteld.

Deze keeperskleding sets voldoen aan alle eisen die een keeper stelt aan zijn of haar kleding. Bij enkele sets is extra polstering op de ellebogen en dijbenen inbegrepen. Dit beschermt keepers tegen een harde landing bij het duiken. De keeperskleding outfits zien er modern uit en zitten als gegoten vanwege de prima pasvorm. Wij hebben ook keepershandschoenen en andere keepersaccessoires.

BEDRUKKEN?

Jeni Sport kan eveneens zorg dragen voor de bedrukking van keeperskleding ets. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van sponsorreclame, spelersnamen, initialen, rug- en broeknummers en clublogo’s. Wij bedrukken in eigen beheer. Bij al onze producten en diensten staat kwaliteit voorop!