Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Sportkousen

Uw voeten verzetten bergen werk tijdens het sporten. Een reden te meer waarom sportsokken en -kousen tijdens het sporten comfortabel moeten zitten en vooral niet moeten irriteren.

AANBOD

U vindt hier online de beste sportkousen en sportsokken, speciaal geselecteerd van gerenommeerde en minder bekende merken, maar stuk voor stuk sportsokken- en kousen die ruimschoots aan de selectiecriteria voldoen.

Online sportkousen uitgevoerd met en zonder badstofzool, met een comfortabel voetbed, lange en korte sokken voor sporten zoals handbal, volleybal, voetbal en diverse andere takken van sport. De sokken en kousen zijn online verkrijgbaar in meerdere designs zoals effen, gestreept en fluoriserend en uiteraard verkrijgbaar in kinder- en volwassenmaten. Bekijk hieronder het complete aanbod of ga specifiek naar de pagina voetbalkousen

11,95 8,95 (Incl. BTW)
12,95 10,35 (Incl. BTW)
 • Besparing 20%
7,95 6,35 (Incl. BTW)
 • Besparing 20%
7,95 6,35 (Incl. BTW)
13,00 10,40
Vanaf 9,10
(Incl. BTW)
 • Besparing 20%
13,00 10,40
Vanaf 9,10
(Incl. BTW)
 • Besparing 20%
13,00 10,40
Vanaf 9,10
(Incl. BTW)
Erima Performance Running Sokken Zwart 8180701
 • Besparing 20%
10,00 8,00
Vanaf 7,00
(Incl. BTW)
 • Besparing 20%
10,00 8,00
Vanaf 7,00
(Incl. BTW)
 • Besparing 20%
13,00 10,40
Vanaf 9,10
(Incl. BTW)
10,00 8,00
Vanaf 7,00
(Incl. BTW)
 • Besparing 20%
9,50 7,60
Vanaf 6,65
(Incl. BTW)
 • Besparing 20%
10,00 8,00
Vanaf 7,00
(Incl. BTW)
 • Besparing 20%
12,00 9,60
Vanaf 8,40
(Incl. BTW)
9,00 7,20
Vanaf 6,30
(Incl. BTW)
 • Besparing 20%
10,00 8,00
Vanaf 7,00
(Incl. BTW)
 • Besparing 20%
9,00 7,20
Vanaf 6,30
(Incl. BTW)
9,99 7,50
Vanaf 6,99
(Incl. BTW)
 • Besparing 25%
19,99 14,99
Vanaf 13,98
(Incl. BTW)

Welke sportsokken moet je kiezen?

Zoals eerder benoemd, bieden we in ons brede assortiment sportkousen en sportsokken. Hoge sportsokken, lange sportsokken, voetbalkousen… Er is veel te kiezen, vandaar dat Jeni Sport je graag advies geeft. We selecteren alleen de beste sportkousen en sportsokken van hele bekende merken, tot de minder bekende merken. In kwaliteit geen verschil, wel in prijs.

Lange sportsokken

Sommige vinden het fijn dat de sportsokken tot halverwege de kuit komen. Het zorgt voor net iets meer steun. Daarnaast ligt het aan het schoeisel dat je draagt. Is deze wat hoger, voorkom je blaren en schuurplekken met langere sportsokken. De lange sportsokken kunnen gedragen worden bij kouder weer en de sokken zijn geschikt voor indoor en outdoor gebruik.

Hoge sportsokken, ook wel sportkousen

Sportkousen worden vooral bij hockey, voetbal en volleybal gebruikt. Deze sokken gaan vaak over scheenbeschermers. Voetbalkousen zijn vaak tot net onder de knie en houden de scheenbeschermer op zijn plaats en zullen bij kouder weer voor warmte zorgen. Bij warmer weer, zijn de sportkousen juist weer ventilerend en zullen ze je niet in de weg zitten. Ook is de stof van de juiste kwaliteit voor tijdens het sporten, zodat je absoluut geen schuurplekken of blaren krijgt. Sportkousen zijn ook te gebruiken voor zaalvoetbal.

Korte sportsokken

Deze sokken zie je veel bij hardlopers, tennissers en basketballers. Deze hebben geen scheenbescherming, dus kunnen gerust korte sportsokken dragen. De korte sportsokken komen vaak net tot de enkel, zodat het net iets later ophoudt dan de schoen. Zo voorkom je schuurplekken en blaren. De korte sportsokken zijn lekker luchtig en geschikt voor indoor en outdoor gebruik.

Compressie sportkousen

Iets meer steun nodig dan de gewone sportkousen of sportsokken? Dan zijn er compressiekousen of compressiesokken. De compressie geeft net iets meer druk, zodat je doorbloeding goed blijft en sneller gaat. Dit zorgt voor beter herstel.

Sportsokken voor dames, heren en kinderen

Sportsokken en sportkousen hebben we voor dames, heren en kinderen. We beseffen heel goed met onze jarenlange ervaring, dat dames net iets andere bouw hebben dan de heren. Zo hebben vrouwen over het algemeen wat smallere en kleiner voeten dan de heren. En ook de kuiten zullen anders zijn. En voor kinderen is alles natuurlijk een stuk kleiner. Gelukkig dat de sportsokken en sportkousen er in verschillende maten zijn! We bieden sportkousen van maat 28 tot maat 47.  Sommige sportsokken gaan zelfs tot maat 50!

 

Verschillende merken sportkousen bestel je bij Jeni Sport

Veel sportsokken en sportkousen in ons assortiment met allemaal verschillende dessigns en kleuren. Zo hebben we sportkousen in het geel, wit, gestreept, zwart, blauw, oranje en rood. Of een combinatie van die kleuren. Of kies je gewoon effen? Eén ding is zeker: de sportkousen die je bestelt bij Jeni Sport voldoen aan alle selectiecriteria. Of je nu sportkousen bestelt van Adidas en Nike of van Erima, Jako of Masita. Erima sportsokken zijn net zo goed als Nike voetbalsokken. Let wel op bij Nike voetbalsokken en Adidas sportsokken, dat deze bij ons te bestellen zijn vanaf 10 stuks. Geschikt voor een heel team! Zo kunnen we je de beste prijs blijven garanderen!

Sportkousen met logo's

Als je wil, zorgen wij voor clubkousen / logokousen met geborduurde clublogo’s compleet naar wens van de vereniging. Kousen die jezelf of samen met ons ontwerpt. De mogelijkheden zijn uitgebreid en onze prijzen zijn bijzonder scherp. Wij beschikken daarnaast  over onze eigen drukapparatuur en kunnen daarom eenvoudig jouw sportkousen bedrukken met uw logo, motto, naam of wat je maar wilt.

Sportkleding van andere merken

Naast sportkousen en sokken hebben wij een uitgebreid online assortiment voetbalkledingindoorkleding en sportbroeken, passend bij alle sportsokken en kousen. Bijvoorbeeld van kwalitatief goede merken als Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Kijk gerust eens rond en bekijk alle andere mogelijkheden. Met vragen kun je altijd contact opnemen met Jeni Sport.