Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666
  • Besparing 30%
Nike Team Matchfit Core OTC Kousen Bright Crimson-Deep Garnet 800265 671

Nike Team Matchfit Core OTC Kousen

Levertijd: 3-5 werkdagen
Adviesprijs: 15,00  
10,50
(Incl. BTW) U bespaart: 4,50 (30%)
Nike Team Matchfit Core OTC Kousen Volt-Zwart 800265 702 Nike Team Matchfit Core OTC Kousen Hyper Jade-Rio Teal SX5730 317 Nike Team Matchfit Core OTC Kousen Dynamic Berry-Noble Red SX5730 570

 

Voer hieronder het gewenste aantal per maat/kleur in:
Kleur\Maat M (38-42) L (42-46) XL (46-50)
Nike Team Matchfit Core OTC Kousen Volt-Zwart 800265 702 Lucide Groen
Bright Crimson-Deep Garnet
Nike Team Matchfit Core OTC Kousen Hyper Jade-Rio Teal SX5730 317 Hyper Jade-Rio Teal
Nike Team Matchfit Core OTC Kousen Dynamic Berry-Noble Red SX5730 570 Dynamic Berry-Noble Red
0,00
 
Prijs in Spaarpunten: 420 punten
Spaarpunten: 11 punten
800265 319
Toevoegen aan wenslijst

Nike Team Matchfit Core OTC Kousen. De Nike Team Matchfit Core OTC Kousen zijn gebreide kousen van Dry-Fit Stay Cool materiaal tot op kniehoogte. Voorzien van een comfortabel voetbed zowel links als rechts. OP IS OP!!

Passend bij alle Nike shirts en Nike shorts en geschikt voor trainingen en wedstrijden. Kniehoge, gebreide Nike sokken met Dri-FIT technologie en een voetbed voor optimale prestaties. Anatomisch voorgevormd voetbed rechts en links met Arch ondersteuning. Materiaal 100% Polyester.

Merk:
Nike
Levertijd:
3-5 werkdagen

Bezorgkosten
Voor een snelle en betrouwbare verzending maken wij gebruik van POST.NL. Hiervoor rekenen wij € 5.95,-verzendkosten tot een aankoopbedrag van € 90.00. Tot € 175.00 berekenen wij € 4.50, boven € 175.00 is de levering gratis. Deze bedragen gelden voor een adres in Nederland.

Wanneer je bestelling naar het buitenland moet worden verzonden brengen wij u de daarvoor geldende tarieven in rekening. Voor België en Duitsland geldt een tarief van €12.50.

POST.NL biedt het pakket aan op werkdagen tussen 09:00 en 18:00. Wanneer er niemand thuis is probeert POST.NL het nogmaals de volgende werkdag of laat een bericht achter in de brievenbus. Via de site van POST.NL kan het pakket ook op het postkantoor worden afgegeven.

Afhalen
Wanneer u ervoor kiest om uw bestelling zelf op te halen, dan kunt u contant afrekenen of pinnen. 

Jeni Sport
Industrieweg 2
7064 BV Silvolde
Tel: 0315 340 666

Betalingsinformatie
In onze webshop kunt u gebruik maken van de volgende betaalmogelijkheden:

1. iDEAL
Met iDeal kunt u op een vertrouwde, veilige en eenvoudige manier online aankopen afrekenen. U rekent af via een beveiligde Internet betaalomgeving. Tot nu toe werken de volgende banken met iDeal: ABN Amro Bank, Fortis, SNS Bank, Postbank en Rabobank. Wanneer u bij stap 3 in het bestelproces bent gearriveerd, klikt u op de iDEAL-betaalknop en selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank, waar de betaalopdracht al is klaargezet. Na het invullen van een aantal gegevens kunt u het bedrag overmaken. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Jeni Sport krijgt een seintje dat de bestelling is betaald. Vervolgens gaan we, afhankelijk van onze voorraden, tot verzending van de bestelling.

2. Losse overschrijving
Wanneer om de een of andere reden de betaling via bovenstaande methoden niet lukt, kunt u altijd nog het bedrag overmaken met een reguliere overschrijving. Vermeld dan wel uw ordernummer! Bent u uw ordernummer kwijt, dan kunt u dit terugvinden als u ingelogd bent op uw account, onder 'bestellingen". Ook ontvangt u een e-mailbevestiging waarin alle gegevens van de door u geplaatste order zijn opgenomen.

3. Achteraf betalen via AfterPay
AfterPay voert voor www.jenisport.nl het volledige achteraf betaalproces voor particulieren uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.jenisport.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 300,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

4. PayPal
U betaalt uw bestelling via Pay-Pal. Let op Pay Pal betalingen duren in het algemeen langer. U bestelling gaat pas weg wanneer uw betaling bevestigd is.

5. Op rekening (Verenigingen en Bedrijven)
Deze betaalmethode is enkel voor bedrijven, scholen, instellingen en verenigingen. Vermeld duidelijk uw gegevens zoals e-mail en telefoonnummer. Alle ingevulde gegevens worden door ons op diverse manieren getoetst. Bestellingen van particulieren die via deze weg bestellen worden niet in behandeling genomen. Particuliere bestellingen kunnen via After Pay geplaatst worden. Als dit om welke reden dan ook niet lukt kunt u contact met ons opnemen.