Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Sporttassen met wieltjes

Gesleep met sportkleding, sportballen, sportaccessoires, bidons en handdoeken. Ontzettend grote tassen die bungelen tegen je been aan, je krijgt last van je schouders… Geen pretje, maar bij Jeni Sport kun je ook terecht voor sporttassen op wieltjes. Dat zorgt voor een hele hoop gemak. Dan kun je dat beetje energie dat je bespaard hebt door een sporttas op wieltjes te gebruiken, weer in het spel stoppen!

Erima Sporttas Met Bodemvak en Wieltjes 723362
  • Besparing 30%
90,00 63,00 (Incl. BTW)
Erima Sporttas Met Wieltjes 723361
  • Besparing 30%
70,00 49,00 (Incl. BTW)
  • Besparing 30%
130,00 91,00 (Incl. BTW)
Jako Teamtrolley Classico 2010 08
  • Besparing 25%
69,99 52,50
Vanaf 48,96
(Incl. BTW)
Kempa Premium Trolley 35 Liter 200489201
  • Besparing 20%
99,99 79,99 (Incl. BTW)
  • Besparing 20%
119,99 95,99 (Incl. BTW)
  • Besparing 20%
59,99 47,99 (Incl. BTW)
Masita Trolley Player 6902
  • Besparing 25%
79,99 59,99 (Incl. BTW)
  • Besparing 20%
59,99 47,99 (Incl. BTW)

Sporttas op wieltjes ook handig op reis

De sporttassen op wieltjes zijn ideaal mee te nemen op reis. Een koffer neemt gelijk heel veel ruimte in, een tas druk je zo in de achterbak van je auto. En toch kan er heel veel in zo’n reistas op wieltjes, dus gooi gerust je hele zomercollectie in een reistas of de benodigde skikleding. Het is maar net waar je naar toe gaat. Een reistas op wielen is dankzij de wieltjes makkelijk mee te rijden als je moet lopen. Is het ergens druk of moet je een trap op of af? Dan zijn de sporttassen met wieltjes van Jeni Sport ook te dragen. Een handvat of een draagriem maakt het mogelijk dat je de tas gemakkelijk kunt dragen. Sommigen kun je zelfs omtoveren tot een rugzak.

Wanneer gebruik je een sporttas op wieltjes?                                                                                                         

We hadden het er eerder al over dat een sporttas op wieltjes ook prima is voor op reis. Dus ga je lekker op vakantie, neem gerust een sporttas op wieltjes mee! Voor studenten is een sporttas op wieltjes ook perfect: sleep die was maar van je ouders weer terug naar het studentenhuis. Een sporttas op wieltjes is licht en op de bagagedrager mee te nemen, je rijdt ‘m zo over het station en eenmaal in de trein neemt de tas ook niet heel veel ruimte in. En natuurlijk voor sporten als hockey, voetbal, handbal, korfbal, volleybal of welke teamsport dan ook is een sporttas op wieltjes ideaal. Teamsport vraagt om veel gesleep met teamkleding dat gewassen moet worden, bidons die mee moeten, schoenen, ballen, trainingsmateriaal en noem maar op.

Sporttas op wieltjes: waar moet ik op letten?

Een sporttas op wieltjes bespaart je een hoop gesjouw en minder kans op blessures. Bij ons vind je sporttassen vaak met twee wieltjes, dit wordt ook wel een trolley genoemd. Een voordeel: met twee wielen rijd je stabieler dan met vier. Maar als ze het onderweg begeven, heb je er nog weinig aan. Het is dus goed om te kijken naar goede kwaliteit wieltjes. Sommige tassen hebben zachte gummi wieltjes en weer anderen hebben wieltjes van hard materiaal. Ook kunnen de wieltjes in de tas zitten of dat de tas op de wieltjes ‘staat’. Het voordeel van wieltjes geïntegreerd in de koffer is ruimtebesparing. Mocht er toch veel zand of gras tussen gekomen zijn, zijn ze wel minder makkelijk schoon te houden. Dat kan dan weer wel beter bij wieltjes die volledig te zien zijn onder de sporttas.

Hoe groter de wielen, hoe minder hard ze slijten doordat ze minder omwentelingen maken. Aan de andere kant bespaar je een hoop ruimte met kleine wieltjes. Natuurlijk gaan wij bij Jeni Sport altijd voor goede kwaliteit. De meeste wieltjes moeten ook gewoon tegen verharde wegen kunnen. Let wel op dat je niet door modder rijdt of de sporttas van de trap af laat rijden, dat zou de tas niet goed doen.       

Gewicht van de tassen op wieltjes

Sporttassen op wieltjes zien er altijd groot uit. Sommigen hebben ook nog een hele stellage met een uitschuifbaar handvat. Gelukkig houden fabrikanten er wel rekening mee dat het vooral comfortabel moet zijn om te reizen met veel spullen. De tassen wegen dus nooit veel! Sporttassen op wieltjes zijn van licht materiaal gemaakt. De stof bestaat vaak uit polyester. De trolleys met uitschuifbare handvatten zijn vaak van het lichte en sterke materiaal aluminium. En natuurlijk zijn de wieltjes sterk genoeg om jouw schouders, rug en nek te besparen.                                                                                               

Stevigheid van de sporttassen                               

De sporttassen op wieltjes kunnen wel heel licht aanvoelen, maar dat betekent niet dat de tassen niet stevig zijn. Ook hier letten we bij Jeni Sport op de kwaliteit. Polyester is een heel glad, licht en duurzaam materiaal, de meeste tassen zijn dan ook vooral van dit materiaal gemaakt. Daarnaast zijn de riemen die aan de sporttassen zitten speciaal bevestigd voor een langere levensduur. Heeft een sporttas een uitschuifbare handgreep, is deze vaak van het stevige en lichte materiaal aluminium. Veel sporttassen op wieltjes hebben ook nog een verstevigde bodem. Kortom: om de stevigheid hoef je je geen zorgen te maken!                                                  

Vakindeling van sporttassen op wieltjes

Verschillende tassen hebben verschillende vakindelingen. Zo zijn er tassen met geïntegreerd natvak inclusief ventilatie. Dus heeft het team in de regen gesport of ontzettend gezweet en is de kleding nat of vochtig, is het geen probleem. Je stopt de kleding gewoon in het natvak en gooit het thuis in de was zonder dat de sportkleding of jouw sporttas verspocht. Andere tassen hebben een bodemvak, die is vaak wat steviger en ideaal voor extra opbergruimte. Sommige tassen hebben ook nog een schoenenvak daar kun je de net gebruikte schoenen gerust in stoppen.