Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Sportverzorging

VOOR HET GEVAL DAT

In sport bestaat er helaas altijd een risico op letsel wat ernstige gevolgen kan hebben. Ondanks verschillende opwarmingsoefeningen kunnen er spanningen of letsels optreden. Dat is de reden waarom elk sportteam van een team een geschikte medische koffer aan de zijlijn moet hebben staan. Gaasverbanden, sporttapes, sprays, wondpleisters, verbanden en koelgels behoren tot de eerste hulp middelen om verstuikingen te stabiliseren en kleine oneffenheden of schaafwonden te behandelen. Koelboxen zijn beschikbaar voor artikelen met temperatuurgevoelige sport geneesmiddelen.

We bieden je een breed scala aan producten om direct en professioneel eventuele verwondingen te verzorgen. Tapes, smeersels en nog veel meer zijn hier te vinden op jenisport.nl

 

Aquacarrier
  • Besparing 10%
16,95 15,25
Vanaf 13,56
(Incl. BTW)
3,99 (Incl. BTW)
Bidonkrat Zwart 910002
  • Besparing 10%
32,50 29,25
Vanaf 26,00
(Incl. BTW)
270,00 (Incl. BTW)
1,99 (Incl. BTW)
21,95
Vanaf 17,56
(Incl. BTW)
26,95
Vanaf 21,56
(Incl. BTW)
  • Besparing 25%
25,00 18,75 (Incl. BTW)

ASSORTIMENT

In het uitgebreide assortiment sportverzorgingsmaterialen hebben we onder andere bandages, sporttapes, ijskompressen, ijszakken, koelgelkussens, koelsprays, massageolie, sportgel’s en kinesio tape. Onmisbaar binnen de verzorgingsruimten van verenigingen, instellingen en praktijken.

Daarnaast leveren wij veel aanvullende sportverzorgingsmaterialen zoals verzorgingstassen en verzorgingskoffers. Evenals bidons, bidonhouders, waterzakken die uitermate geschikt zijn voor gebruik langs de lijn, binnen sportaccommodaties of voor gebruik op locatie.

Binnen deze categorie zijn tevens de sportprotectie producten onder gebracht. Vele soorten bandages voor tijdens het sporten, kniebandages en kniestabilisators, hielkussens, gebitsbeschermers, enkelbanden, patella’s, kniebanden, enkel- en kniebraces en kniebeschermers. Een breed scala aan speciaal geselecteerde topproducten in een variërende prijsklasse.

NOG VRAGEN?

We zijn blij dat je de weg hebt gevonden in onze online winkel. Wij een teamsport online winkel in Oost-Nederland en leveren uiteraard door heel Nederland en België. De klok rond kun je jezelf onderdompelen in de wereld van teamsporten in onze online shop met een divers assortiment van sportkleding en sportschoenen tot uitrusting voor je team. Daarnaast bieden wij je eersteklas prijzen en altijd extra kortingsacties. Wil je altijd op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dan mis je geen koopje meer!

Heb je vragen over ons assortiment? Onze medewerkers verheugen zich op je bezoek en helpen je graag al je vragen te beantwoorden.