Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Bidonkratten

Als je sport, verbruik je veel vocht. Daarom is het belangrijk om tijdens de training en de wedstrijd goed te blijven drinken. Handige, draagbare bidonkratten van Jeni Sport helpen je daarbij! Dankzij onze bidonkratten heeft jouw team altijd voldoende bidons met water bij de hand om even bij te tanken als dat nodig is. Een bidonkrat biedt ruimte aan tien bidons en is daarnaast lekker praktisch en zeer sterk en duurzaam.

Bidonkratten met ruimte voor tien bidons

In een bidonkrat is ruimte voor tien bidons met een inhoud van een halve liter, driekwart liter of een hele liter. Zo neem je lekker wat water mee naar het sportveld en hoef je niet steeds met losse bidons naar de kantine of de kleedkamer te lopen om je bidons te vullen. De tijd die je daar anders aan kwijt zou zijn, kun je nu mooi bij de training of de wedstrijd aanwezig zijn, zodat je niets van de training of de wedstrijd mist. Zijn de bidons toch al op voor het eind van de training of wedstrijd? Dan kun je ze altijd nog even bijvullen tijdens de rust.

Sterke en duurzame bidonkratten

De bidonkratten van Jeni Sport zijn van topkwaliteit. Dat is voor een groot deel te danken aan de materialen waaruit deze bidonkratten zijn vervaardigd. Bidonkratten bij Jeni Sport zijn gemaakt van duurzaam kunststof, dat niet alleen tegen een stootje kan, maar ook bestand is tegen de meest extreme weersomstandigheden. Bijkomend voordeel is dat de bidonkratten niet alleen heel sterk zijn, maar dat je ze ook heel eenvoudig schoon kunt maken. Even onder de kraan en je bidonkrat ziet er weer spic en span uit. Bovendien zijn er naast enkelwandige bidonkratten ook dubbelwandige bidonkratten verkrijgbaar. Deze zijn extra stevig en bijna niet kapot te krijgen!

Onze bidonkratten zijn praktisch en handig mee te nemen

Een ander voordeel van onze bidonkratten is dat ze handig mee te nemen zijn. Bidonkratten van Jeni Sport zijn voorzien van een handvat in het midden, waardoor je je andere hand vrij houdt om bijvoorbeeld je sporttas, een ballennet of andere attributen mee te nemen. Ook bestaan er bidonkratten met meerdere handvatten aan de zijkant. Dankzij de platte boven- en onderkant kun je de bidonkratten bovendien eenvoudig op elkaar stapelen, zodat ze nauwelijks ruimte innemen. Met een bidonkrat voorkom je daarnaast dat alle bidons een eigen leven gaan leiden. Door het bidonkrat te gebruiken, houd je alle bidons van je team of je club netjes bij elkaar. En is het aantal zitplaatsen in de dug-out aan de krappe kant? Ook dan bewijzen bidonkratten hun meerwaarde: zet een bidonkrat op z’n kop en je creëert in een letterlijke handomdraai een extra zitplaats!

Bestel je bidonkrat bij Jeni Sport

Aan welke sport je ook doet: water drinken is altijd een belangrijke vereiste om in perfecte conditie te blijven en goed te kunnen presteren. Bidonkratten komen dan ook bij alle sporten van pas: voetbal, tennis, hockey, volleybal, basketbal, korfbal en ga zo maar door. Ook een bidonkrat kopen voor je team of voor je club? Voor de laagste prijzen en de beste kwaliteit bidonkratten moet je bij Jeni Sport zijn! Bovendien ontvang je spaarpunten als je bij ons je bidonkratten bestelt. Deze spaarpunten kun je bij je volgende bestelling weer inwisselen voor extra korting. Losse bidons nodig om je bidonkrat te vullen? Ook losse bidons bestel je snel en eenvoudig online bij Jeni Sport.

Bidonkratten kopen voor je hele club?

Het kan zijn dat je alleen voor je eigen team op zoek bent naar een nieuw bidonkrat, maar misschien wil je ook wel gelijk nieuwe bidonkratten kopen voor je hele club. Ook dan ben je bij Jeni Sport aan het goede adres: neem gerust contact met ons op voor een scherpe en geheel vrijblijvende offerte en laat je verrassen door onze superscherpe prijzen!