Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Coachmappen

Praktische en lichtgewicht coachmappen voor de moderne coach\trainer. Middels het bijgevoegde speelveld en de magneten is het mogelijk om wedstrijdsituaties in no-time na te bootsen. Deze coachmappen zijn verkrijgbaar in verschillende versies, elk voor een specifieke sport zoals voor voetbal, volleybal, handbal, basketbal, zaalvoetbal en hockey. Elke trainer kan bij ons dus terecht voor een passende coachmap!

Jeni Sport heeft niet alleen coachborden voor trainers, maar ook tactiekborden/coachborden en andere trainersaccessoires. Voor coaches heeft Jeni Sport ook presentatie-, trainingspakken en coachjassen. Mocht u geïnteresseerd zijn in trainingsmaterialen, dan verwijzen wij u graag door naar de betreffende pagina.

Coachblok voor voetbal
  • Besparing 25%
3,99 2,99 (Incl. BTW)
  • Besparing 10%
22,95 20,65
Vanaf 18,36
(Incl. BTW)
  • Besparing 10%
49,95 44,95
Vanaf 39,96
(Incl. BTW)
  • Besparing 15%
19,90 16,90 (Incl. BTW)
Coachpapier A4
  • Besparing 10%
13,95 12,55
Vanaf 11,16
(Incl. BTW)
Stag Magnetisch Coachbord In Map 968023
  • Besparing 20%
34,95 27,95 (Incl. BTW)
19,90
Vanaf 13,93
(Incl. BTW)

SCHRIJF HET OP COACH!
Een coach is de spil van het team. Hij of zij bepaalt de strategie en analyseert het team en de spelers. Wie is sterk in wat? Welke positie neemt wie in? Wat is de beste opstelling? Om dit uit te leggen en te visualiseren voor het team, maakt een coach gebruik van een coachmap. Op onze webshop staan verschillende varianten. 

Basismap
We hebben de basissoorten. Een kladblok waarop de benodigde gegevens al zijn voorgedrukt. De coach hoeft alleen de benodigde gegevens toe te voegen. Geen ditjes en datjes, gewoon een eenvoudige map met een duidelijke lay-out. 

Luxe mappen
Toch kan het best wel lekker zijn om met net wat meer luxe te werken. We hebben dan ook coachmappen met een extraatje. Een bord met magneten die u telkens weer over het 'veld' kunt verplaatsen. Een mooie beschermingshoes eromheen, een pen, een extra coachboekje en noem maar op. Klik op de luxe producten die u aanspreken, dan ziet u direct meer informatie. 

Hoezen en tassen
We bieden ook aparte beschermingshoezen en -tassen aan voor uw coachingmap. Zo houdt u uw map langer mooi. 

Vragen en advies
Heeft u een vraag of kunt u wel wat advies gebruiken? Schroom niet en neem direct contact met ons op. Jeni Sport helpt u zonder verplichtingen verder. Dan weet u tenminste waar u aantoe bent.