Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Coachmappen

Als coach heb je tijdens de rust maar weinig tijd om de tactiek voor de tweede helft te bespreken met je team. Gelukkig zijn er coachmappen! Omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden, kun je de strategie met behulp van een coachmap voor je hele team in één keer inzichtelijk maken. Met niet meer dan een speelveld en magneten kun je wedstrijdsituaties handig nabootsen. Ideaal om je team in dat korte kwartiertje rust voor te bereiden op de tweede helft van de wedstrijd! Jeni Sport heeft praktische, lichtgewicht coachmappen voor de moderne trainer / coach. Voor iedere sport - zoals voetbal, zaalvoetbal, volleybal, basketbal, hockey en handbal - heeft Jeni Sport een passende coachmap in diverse soorten. Ook voor andere trainingsmaterialen ben je bij Jeni Sport aan het goede adres. 

Coachblok voor voetbal
  • Besparing 25%
3,99 2,99 (Incl. BTW)
  • Besparing 10%
22,95 20,65
Vanaf 18,36
(Incl. BTW)
  • Besparing 10%
49,95 44,95
Vanaf 39,96
(Incl. BTW)
Coachpapier A4
  • Besparing 10%
13,95 12,55
Vanaf 11,16
(Incl. BTW)
  • Besparing 10%
49,95 44,95 (Incl. BTW)
Stag Magnetisch Coachbord In Map 968023
  • Besparing 20%
34,95 27,95 (Incl. BTW)
15,99 (Incl. BTW)

Waarom een coachmap gebruiken?

Wat moet ik met een coachmap, denk je misschien? Vergis je niet: coachmappen zijn hartstikke handig om in korte tijd de strategie voor je hele team duidelijk te maken! De visuele weergave is hét grote voordeel van een coachmap. Een kwartiertje rust is zó voorbij en met een coachmap kun je je team in die korte tijd goed voorbereiden op de tweede helft. Als coach ben je immers de spil van het team! Je bepaalt de strategie en analyseert tijdens de wedstrijd je team en je spelers. Wie past het best op welke positie? Wat is de beste opstelling? Spelen we verdedigend of aanvallend, of gebruiken we een andere tactiek? Met een coachmap kun je dit alles eenvoudig aan jouw team laten zien.

Voetbalcoachmappen

Voetbal is een spel waar je flink moet verdedigen en anderen moeten weer aanvallen. Maar wie doet wat? En hoe pak je die tegenstander aan? Als coach moet jij die strategie duidelijk maken aan jouw team. Bij Jeni Sport bieden we naast oprolbare coachmappen en papieren omslagvellen ook magnetische coachborden voor voetbal, waarbij je magnetische pionnen, een schoonmaakborstel en een stift bij geleverd krijgt. We hebben verschillende maten voor je in petto, want in de kleedkamer is het juist fijn om meer ruimte te hebben en langs het veld is een kleiner formaat handig. De voetbalcoachmappen zijn er in diverse afmetingen en vaak net iets groter dan en A4-formaat. Ben je op zoek naar een groter formaat dan zijn er speciale coachborden in vele grotere afmetingen. We hebben zelfs een coachbord op een frame. 

Hockeycoachmappen

Bij Hockey is het heel belangrijk om de tegenstander in de gaten te houden. Aan jou de taak het spel te analyseren en de strategie te bedenken. En dan, misschien wel het moeilijkste, het team uitleggen hoe ze moeten spelen. Met onze hockeycoachmappen wordt dit een stuk eenvoudiger. Niets is handiger dan een licht, makkelijk mee te nemen coachmap. Zo kun je bij elke wedstrijd, in de kantine of langs het veld, tactiek bespreken. Hockeycoachmappen biedt Jeni Sport aan in verschillende maten en varianten. Zo is er een magnetisch bord, waarmee je het veld kunt uittekenen met een speciale stift, de posities duidelijk kunt maken met bijgeleverde pionnen en het allemaal zo weer uitwist met de schoonmaakborstel. Verder hebben wij ook papieren versies, mocht de coach graag schrijven: coachmappen bieden de ruimte om te schrijven, maar ook Flip-overs en oprolbare coachmappen. Voor iedere coach wat wils!

Volleybalcoachmappen

Met volleybal kan op vele manieren punten gescoord worden. Naast de bal in of uit slaan, moet ook de techniek van de spelers optimaal zijn en de tactiek van de aanval moet volgens de regels gaan. Weetje: als team kun je geen punten maken, eigenlijk scoor je alleen dankzij de fout van de tegenstander. En maak dat maar eens duidelijk aan 6 mensen van jouw team! Sleep pionnetjes heen en weer, maak lijnen met een stift, schrijf op een Flip-over. Het is maar net wat jij als coach fijn vindt. Voor in de trainingshal biedt Jeni Sport tactiekborden. Om mee te nemen bieden we magnetische borden, oprolbare coachmappen en coachmappen met magnetische pionnen met gelegenheid te schrijven. Kijk snel in ons assortiment voor de verschillende soorten!

Coachmappen in diverse soorten

Coachmappen zijn er in diverse soorten. Ben je op zoek naar een eenvoudig kladblok met een duidelijke, voorgedrukte lay-out, zonder poespas? Dan voldoet de basismap al prima. Naast deze eenvoudige coachmappen vind je bij Jeni Sport ook coachmappen die compleet met accessoires worden geleverd. Denk bijvoorbeeld aan handige magneten waarmee je in een handomdraai een speelveld uit tekent, een pen of een extra coachboekje. Wil je zo lang mogelijk van je coachmap genieten? Bewaar je coachmap in een handige beschermhoes, zodat je coachmap in topconditie blijft!

Naast coachmappen ook andere trainingsmaterialen

Een coachmap is onmisbaar voor een coach, maar naast tactiekborden / coachborden heb je als coach nog veel meer trainersaccessoires nodig. Daarom vind je bij Jeni Sport een ruim assortiment trainingsmaterialen. Wil je als coach ook nog een beetje goed voor de dag komen? Neem dan eens een kijkje tussen de presentatiepakken, trainingspakken en coachjassen van Jeni Sport: comfortabele kleding van topkwaliteit, waarmee je als coach aangenaam langs de lijn staat (of zit).

Vragen over coachmappen?

Heb je nog vragen over de coachmappen van Jeni Sport? Vraag je je af welke coachmap het best bij je past? Neem voor al je vragen over coachmappen gerust contact op met Jeni Sport. Ook wanneer je een vrijblijvende offerte wilt aanvragen voor coachmappen, helpen we je graag bij Jeni Sport.