Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Horden

Wij leveren diverse soorten horden, mini horden, hordensystemen en bijbehorende accessoires zoals trainingsstangen, schotelvoeten en hordenvoeten om je eigen trainingshorden samen te stellen. De horden die je hier kunt kopen zijn zeer geschikt voor het trainen van snelheid, coördinatie en andere trainingsdoeleinden. Horden zijn onmisbare sportartikelen voor verenigingen, scholen en sportgerelateerde bedrijven. Daarom kun je hier horden kopen in diverse modellen, hoogtes, maten en sets.

Met horden in diverse hoogtes creëer je een individuele parcours voor je team op basis van verschillende vereisten. Bijzonder praktisch de Bounce Back-horden die direct weer recht op staan wanneer ze bij de sprong worden omgestoten.

HORDEN SYSTEMEN

Met onze schotelvoeten of hordenvoeten, stangen en bijbehorende clips kunt je snel verschillende horden en hindernissen opbouwen. Precies zoals je het zelf  zou willen hebben. Onze horden-systemen bieden een team een hoge mate van flexibiliteit en verscheidenheid zodat een zinvolle training mogelijk is. Trainingshindernissen worden veel gebruikt binnen de diverse teamsporten.

HORDEN KOPEN, HORDELOPEN!

Horden dragen bij aan snelheid en coördinatie tijdens het sporten. Horden zijn daarom ideaal om te gebruiken tijdens de warming-up of natuurlijk voor het hordelopen. Jeni Sport heeft verschillende soorten horden in de aanbieding. Hordensets, bestaande uit meerdere onderdelen, kant-en-klare horden, kliksystemen, mini horden, grote horden en noem maar op. Horden in alle soorten, kleuren en maten. 

EXTRA ONDERDELEN

Natuurlijk staan er ook hordenvoeten en clips op onze webshop, om de horden te kunnen neerzetten of om de stangen aan elkaar te koppelen. De stangen zijn overigens makkelijk aan elkaar bevestigen of los te koppelen.

DRAAGTASSEN

Omdat horden niet de meest handige objecten zijn om mee te slepen, bestaan er speciale draagtassen voor. Op onze webshop ziet u meerdere hordentassen staan, om de horden wél op een makkelijke manier te kunnen verplaatsen. 

DUURZAAM EN STEVIG

Sporters kunnen behoorlijk hard tegen de horden aanrennen. De horden moeten daarom tegen een stootje kunnen en dat kunnen ze! Ze zijn gemaakt van stevige materialen en ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Van de hete zomerzon tot een kille sneeuwbui.