Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Trainingsladders

Trainingsladders zijn onmisbaar als trainingshulp bij loopscholing en coördinatietraining. De speedladder/loopladder verbetert het acceleratievermogen, coördinatie vermogen en de snelheid en wendbaarheid van de sporter. Het trainen met een trainingsladder vergroot ook de soepelheid van de spieren; spieren worden beter getraind en sterker en dat verkleint vervolgens de kans op blessures.

Wij hebben een ruime keuze in coördinatieladders in diverse afmetingen, dubbele ladders in diverse lengtes, 4-weg ladders, indoor ladders en vouwbare trainingsladders. Kortom, voor elke toepassing is er wel een ladder te vinden.

Naast een ruim assortiment aan trainingsladders leveren wij vele soorten trainingmaterialen voor de sporttrainingen. Onder meer vele artikelen voor veldmarkering, lage en hoge horden en diverse soorten trainingshesjes.

Voor het online bestellen van trainingsladders ben je hier dus aan het juiste adres! Alle soorten trainingsladders leveren wij direct uit eigen voorraad.

EENVOUDIG TRAININGSEQUIPMENT MET EEN GROOT TRAININGSSUCCES

Met de hulp van coördinatieladders hebben trainers de mogelijkheid om effectief te werken aan de coördinatie, het evenwicht en de snelheid van hun spelers. Een groot aantal coaches neemt deze - eigenlijk heel belangrijke en essentiële - trainingssessie niet op in hun trainingsplan. Anderen zweren bij coördinatie- en evenwichtsoefeningen. Coördinatie en balans spelen een grote rol in de vaardigheden van een succesvolle sporter. Met gerichte en regelmatige oefeningen kunnen gevorderden en beginners goede resultaten behalen.

EEN LADDER MET VELE OEFENVORMEN

Trainingsladders bieden een verscheidenheid aan verschillende oefeningen, vooral op het gebied van balans en coördinatie. Met verschillende stappenreeksen en vormen of bewegingsoefeningen met snelle richtingsveranderingen heeft een trainer de mogelijkheid om zijn spelers effectief voor te bereiden op echte spelsituaties.

Klik hier voor diverse oefenvormen!
 

DEFENSIE, MIDDENVELD EN AANVAL

Niet alleen de wendbare middenvelder zou de coördinator moeten uitproberen. Elke speler op het veld - of het nu de mandekker, de nummer zes, acht, tien is of de ijskoude midvoor, elke speler kan profiteren van de oefenvormen met een coördinatieladder. Door gerichte en effectieve trainingen met deze ladders zullen spelers een enorme prestatieverbetering ervaren.

VOOR HET SUCCES VAN JE TEAM

Snelle wisselingen van richting, balanceren of coördinatie oefeningen - de coördinerende leider bieden je tal van trainingsmogelijkheden voor de basis van elke sporter. Wij leveren een breed scala aan trainingsladders in diverse lengtes en diverse uitvoeringen voor individuele en team trainingen.