Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Voetbaltenues Puma

Een geliefd merk voor voetbaltenues is Puma. Het merk staat bekend om goede kwaliteit stoffen met een goede vormvastheid. De voetbalshirts van Puma zijn warmte- en vochtregulerend, waardoor ze zeer geschikt zijn voor binnen- en buitentraining. Puma voetbalshirts zijn in heel veel kenmerkende kleuren beschikbaar, en ook wat prijs betreft zijn er ruime mogelijkheden. 

Geen zin om zelf een tenue bij elkaar te zoeken? 

Ga dan voor de Puma Pitch set, met korte mouwen. Ook bij deze complete set is een ruime keuze aan kleuren, dus je kunt je voetbalkleding aanpassen aan het seizoen of aan je humeur! Je kunt de set eventueel uitbreiden met een Puma voetbalshirt met lange mouwen, zodat je nog langer buiten kunt voetballen.

Groot assortiment Puma voetbaltenues 

Door het brede assortiment aan kleuren en de stof die uitermate geschikt is voor bedrukking, zijn Puma voetbaltenues ook bij uitstek geschikt als teamtenue. Kies jullie favoriete kleur, laat ons weten wat voor bedrukking je wilt en vraag een complete offerte aan. Vind je het lastig om te bepalen wat het beste past bij jouw wensen? Stuur ons dan even een e-mail en we geven je advies op maat.

Puma voetbaltenues al vanaf maat 166 tot XXXL

Natuurlijk zijn de Puma voetbaltenues er ook voor groot én klein, vanaf maat 116 kun je jouw favoriete Puma tenue kiezen. In je lievelingskleur natuurlijk!