Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Rugnummers Bedrukken

Op zoek naar een bedrijf dat rugnummers bedrukt op jouw sportshirt? Dan ben je bij Jeni Sport aan het goede adres. Wij bedrukken sportshirts, sportbroeken en andere sportkleding met diverse soorten nummers. Ga je voor je eigen rugnummer die jij speelt in je hockey-, voetbal-, handbal-, volleybal-, tennis-, of korfbalteam? Of ga je voor een rugnummer van je favoriete sporter? Zoals het rugnummer van Johan Cruijff of het rugnummer van Messi? Waar zijn rugnummers eigenlijk voor bedoeld? Welke soorten rugnummers zijn er? Hoe gaat Jeni Sport te werk? En zijn er ook rugnummers te bestellen voor één team? Lees hieronder verder voor meer info!

 

Jeni Sport bedrukt verschillende soorten rugnummers

Rugnummers laten drukken kan in verschillende stijlen. Het kan per sport verschillen welke rugnummer gebruikelijk is. Natuurlijk is het ook gewoon een kwestie van smaak. Welke past bij jou? Zie hieronder de verschillende stijlen, de namen staan er wel onder. De Swiss, Outline, Liga, Premier League en Classic nummers zijn leverbaar in een grootte van 5, 10, 15 en 23 cm en leverbaar in standaard kleuren. De Soccer Style nummers enkel in een grootte van 23 centimeter. Wij hebben een ruime voorraad van nummers in verschillende stijlen en kleuren. 

 

                        

 SWISS                   OUTLINE                       CLASSIC            SOCCERSTYLE          SOCCERSTYLE

 

 

                                    
 LIGA                                             PREMIER LEAGUE                           ARIAL ROUNDED MT

 

De populairste rugnummers

Het komt wel eens voor dat de meest iconische rugnummers niet meer te gebruiken zijn. Ze zijn nog wel altijd populair. Een klein lijstje van iconische rugnummers, die nog altijd hartstikke populair zijn, of ze nou wel of niet teruggetrokken zijn:

 

Jeni Sport bedrukt verschillende soorten rugnummers

Rugnummers laten drukken kan in verschillende stijlen. Het kan per sport verschillen welke rugnummer gebruikelijk is. Natuurlijk is het ook gewoon een kwestie van smaak. Welke past bij jou? Zie hierboven de verschillende stijlen, de namen staan er wel onder. De Swiss, Outline, Liga, Premier League en Classic nummers zijn leverbaar in een grootte van 5, 10, 15 en 23 cm en leverbaar in standaard kleuren. De Soccer Style nummers enkel in een grootte van 23 centimeter. Wij hebben een ruime voorraad van nummers in verschillende stijlen en kleuren. 

 

Drukwerk bij Jeni Sport - Rugnummers bedrukken

We bedrukken heel veel kleding, ook met jouw rugnummer. Van longsleeves & sweaters tot hemdjes, polo’s en shirts. Naast t-shirts, bedrukt Jeni Sport (sport)broeken en hesjes en zelfs sporttassen. Voor de positie van een rugnummer, kun je bovenstaand bekijken en bestellen. Daarnaast maken we geen onderscheid in kindersportkleding en sportkleding voor volwassenen: alles kan professioneel bedrukt worden. In overleg is heel veel mogelijk! Jeni Sport maakt gebruik van zeefdruk, flexi transfers, flock transfers, nylon transfers, plotter flock transfers, plotter flex transfers en sublimatie. Allemaal manieren om rugnummers, logo’s en eigen ontwerpen te laten bedrukken op jouw sportshirt, sportbroek, trainingsjack of tas. Het ligt aan het soort materiaal dat we moeten bedrukken, welke methode we gebruiken. Eén ding beloven we je: je kan uit gaan van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

 

Het hele team van rugnummers voorzien

Het hele team voorzien van rugnummers? Dat kan! We bedrukken allerlei rugnummers van 0 tot 100 en allerlei combinatiecijfers zijn mogelijk. Voor grotere aantallen bedrukkingen van kleding, bedrukkingen in meerdere kleuren of PMS kleuren maken wij graag een offerte op maat. Je kan je aanvraag via de offerte button versturen. Wij bedrukken sportkleding, sporttassen en andere artikelen met diverse reclame-uitingen, clublogo’s, spelersnamen, sponsornamen, geborduurde badges, verenigingsnamen, sponsorblokken, nummers, initialen en meer.