Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Sportballen voor trainingen, wedstrijden en scholen

Sportballen

Jeni Sport levert al een geruime tijd sportballen van goede kwaliteit. Welke sport u ook beoefend, Jeni Sport helpt u bij het optimaliseren van uw trainingen en wedstrijden, maar daarnaast is ons assortiment ballen ook uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld schoolsport.

In het assortiment van Jeni Sport zijn onder anderen sportballen voor voetbal, handbal, basketbal en volleybal terug te vinden. Vele soorten sportballen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Wij leveren bijvoorbeeld speciale jeugdballen, ballen voor schoolsporten, trainingsballen en wedstrijdballen. Ook kunt u onze in onze webshop een selectie maken op basis van prijs. 

U of nu sport bedrijft op een hoog, laag of recreatief niveau, u kunt ten alle tijden slagen binnen ons assortiment.

Sportballen laten bedrukken

Jeni Sport biedt als mogelijkheid aan om sportballen te laten bedrukken.  Met de naam van uw club of een eventueel sponsorlogo. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.  

Klik hier voor ons volledige assortiment sportballen!

Heeft u interesse in de producten van Jeni Sport en wilt u graag meer informatie over de manieren waarop Jeni Sport u of uw club/vereniging van dienst kan zijn? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice op telefoonnummer: 0315-340 666 of stuurt u een e-mail naar info@jenisport.nl.

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Jeni Sport? Volg ons! En blijf op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen trends en diensten van Jeni Sport. Ook kunt u zich aanmelden voor de onze nieuwsbrief.