Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Over ons

Van harte welkom op de website van Jeni Sport.

Jeni Sport is een bedrijf gespecialiseerd in sportartikelen. Tot onze klantenkring behoren sinds 2005 particulieren, verenigingen, scholen, bedrijven, voetbal- en keeperscholen, gemeentes/overheid, scheidsrechters en trainer/coaches. Wij zijn gevestigd in Silvolde, een dorp in de Achterhoek dat deel uitmaakt van de gemeente Oude IJsselstreek en vlak tegen de Duitse grens aan ligt.

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment van sportartikelen, sportballen, trainingsmaterialen, keeperskleding, sportkleding en teamkleding, veldmaterialen, sporttassen, sportverzorging en meer. Jeni Sport levert elk gevraagd artikel, naar uw wensen en ideeën, met de beste service, kwaliteit en prijs.

Jeni Sport heeft een zo breed mogelijk assortiment van sportartikelen, sportkleding en teamkleding. Volleybal, voetbal, basketbal, running, korfbal, handbal, iedereen en elke tak van sport kan bij Jeni Sport terecht. Niet alleen sporters zijn onze doelgroep, ook bedrijven, verenigingen en scholen kunnen bij Jeni Sport terecht voor sportartikelen, sportkleding en teamkleding. Voor sportdagen, evenementen, promotionele doeleinden of voor bedrijfskleding. Jeni Sport levert de juiste, betaalbare kleding die past bij de identiteit van het bedrijf of de uitstraling van de school.

BEZOEK WINKEL

U vindt Jeni Sport niet alleen op internet. Wij hebben een winkel in Silvolde waar we alle merken tentoon gesteld hebben. Hier ontvangen wij, onder het genot van een kopje koffie, graag onze klanten om samen te bepalen wat de exacte wensen zijn. De winkel is tevens afhaalpunt voor bestellingen uit de regio. Daarnaast komen wij graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken en in kaart te brengen voor uw vereniging, bedrijf, organisatie of school. Voor grotere aantallen op clubniveau, evenementen of voor teams ontvangt u altijd een scherpe offerte. Wij leveren onder andere Erima kleding, Masita kleding, Uhlsport kleding, Jako kleding en daarnaast vele andere sportartikelen van Nike, Adidas, Puma. Spalding en vele andere merken.

Voor verenigingen hebben wij een shop in shop mogelijkheid. Binnen deze shop kunnen leden van een vereniging alle producten van hun eigen vereniging zoals tenues, trainingspakken, trainingskleding en sporttassen aanschaffen. Deze clublijn is in overleg altijd op voorraad en het levert u als sportclub ook nog eens financieel voordeel op. Ook kunnen clubleden kiezen voor een individuele bedrukking van de clubkleding.

Jeni Sport denkt met de klant mee. Wij houden van persoonlijke benadering. Direct contact is voor ons het sleutelwoord voor de levering van sportartikelen, sportkleding, teamkleding, bedrijfskleding en bedrukkingen. Bovendien hebben wij het totaalpakket in huis. De inkoop van de kleding, het drukwerk, de kwaliteitscontrole en de levering zijn inbegrepen als u zaken doet met Jeni Sport.

CORRESPONDENTIEADRES BEZOEKADRES
JENI SPORT JENI SPORT
INDUSTRIEWEG 9 ULFTSEWEG 19
7064BT SILVOLDE 7064BA SILVOLDE


TELEFOON 0315 – 340 666 MAANDAG T/M VRIJDAG VAN 10.00 tot 17.30 uur
FAX 0315 – 340 007
E-MAIL info@jenisport.nl


OPENINGSTIJDEN

MAANDAG 10.00 uur - 17.30 UUR
DINSDAG 10.00 uur – 17.30 UUR
WOENSDAG 10.00 uur – 17.30 UUR
DONDERDAG 10.00 uur – 17.30 UUR
VRIJDAG 10.00 uur – 17.30 UUR
ZATERDAG 10.00 uur – 16.00 UUR


U kunt ons bezoeken tijdens bovenstaande openingstijden. Op afspraak kunt u in de avonduren bij ons terecht!

KVK CENTRAAL GELDERLAND 09087652
BTW NUMMER NL163036809B01
IBAN NL19RABO0109928067
BIC RABONL2U