Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Over ons

Van harte welkom op de website van Jeni Sport.

Jeni Sport is een bedrijf gespecialiseerd in diverse soorten sportartikelen. Tot onze klantenkring behoren sinds 2008 particulieren, verenigingen, scholen, bedrijven, voetbal- en keeperscholen, gemeentes/overheid, scheidsrechters en trainer/coaches. Kortom, voor iedereen die sport en beweegt. Wii zijn gevestigd in Silvolde, een dorp in de Achterhoek dat deel uitmaakt van de gemeente Oude IJsselstreek en vlak tegen de Duitse grens aan ligt en op slechts enkele kilometers van Doetinchem.

In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment van sportartikelen, sportballen, trainingsmaterialen, keeperskleding, sportkleding en teamkleding, veldmaterialen, sporttassen, sportverzorging en meer. Jeni Sport levert elk gevraagd artikel, naar je wensen en ideeën, met de beste service, kwaliteit en prijs.

Jeni Sport heeft een zo breed mogelijk assortiment van sportartikelen, sportkleding en teamkleding. Volleybal, voetbal, basketbal, running, korfbal, handbal, iedereen en elke tak van sport kan bij Jeni Sport terecht. Niet alleen sporters zijn onze doelgroep, ook bedrijven, verenigingen en scholen kunnen bij Jeni Sport terecht voor sportartikelen, sportkleding en teamkleding. Voor sportdagen, evenementen, promotionele doeleinden of voor bedrijfskleding. Jeni Sport levert de juiste, betaalbare kleding die past bij de identiteit van het bedrijf of de uitstraling van de school.

BEZOEK SHOWROOM

Je vind Jeni Sport niet alleen op internet. Wij hebben een showroom in Silvolde waar we alle merken tentoon gesteld hebben. Hier ontvangen wij, onder het genot van een kopje koffie, graag onze klanten om samen te bepalen wat de exacte wensen zijn. Daarnaast komen wij graag bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken en in kaart te brengen voor uw vereniging, bedrijf, organisatie of school. Voor grotere aantallen op clubniveau, evenementen of voor teams ontvang je altijd een scherpe offerte. Wij leveren onder andere Erima kleding, Masita kleding, Uhlsport kleding, Jako kleding en daarnaast vele andere sportartikelen van Nike, Adidas, Puma. Spalding en vele andere merken.

Voor verenigingen hebben wij een shop in shop mogelijkheid. Binnen deze shop kunnen leden van een vereniging alle producten van hun eigen vereniging zoals tenues, trainingspakken, trainingskleding en sporttassen aanschaffen. Deze clublijn is in overleg altijd op voorraad en het levert je als sportclub ook nog eens financieel voordeel op. Ook kunnen clubleden kiezen voor een individuele bedrukking van de clubkleding.

Jeni Sport denkt met de klant mee en wij houden van een persoonlijke benadering. Direct contact is voor ons het sleutelwoord voor de levering van sportartikelen, sportkleding, teamkleding, bedrijfskleding en bedrukkingen. Bovendien hebben wij het totaalpakket in huis. De inkoop van de kleding, het drukwerk, de kwaliteitscontrole en de levering zijn inbegrepen als je zaken doet met Jeni Sport.

CORRESPONDENTIEADRES BEZOEKADRES
JENI SPORT JENI SPORT
INDUSTRIEWEG 9 INDUSTRIEWEG 9 / INDUSTRIEWEG 2 MAGAZIJN
7064BT SILVOLDE 7064BT SILVOLDE / 7064BV SILVOLDE

 

TELEFOON 0315 – 340 666 MAANDAG T/M VRIJDAG VAN 9.00 tot 17.00 uur
FAX 0315 – 340 007
E-MAIL info@jenisport.nl

 

OPENINGSTIJDEN


MAANDAG
9.00 uur - 17.00 UUR
DINSDAG 9.00 uur – 17.00 UUR
WOENSDAG 9.00 uur – 17.00 UUR
DONDERDAG 9.00 uur – 17.00 UUR
VRIJDAG 9.00 uur – 17.00 UUR
ZATERDAG Op afspraak

 

Je kan ons bezoeken tijdens bovenstaande openingstijden. Op afspraak kun je in de avonduren ook bij ons terecht!

 

KVK CENTRAAL GELDERLAND 09087652
BTW NUMMER NL163036809B01
IBAN NL19RABO0109928067
BIC RABONL2U