Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Sportbroeken bij Jeni Sport

Sportbroeken

Bent u opzoek naar sportbroeken? Dan is Jeni Sport voor u het juiste adres. Jeni Sport biedt u trendy en modieuze sportbroeken voor zeer scherpe en acceptabele prijzen. De broeken zijn te verkrijgen in vele verschillende kleurstellingen en in dames, heren en kinderenmaten. Ons aanbod is zeer divers en bestaat uit een groot aantal bekende merken zoals Erima, Jako, Masita, Nike en Cawila.
De sportbroeken die u bij Jeni Sport kunt bestellen zijn geschikt voor zowel binnen als buitensport.

Er zijn vele verschillende soorten kwalitatieve en hoogwaardige broeken uitgevoerd in verschillende modellen zoals korte broeken, lange broeken, ¾  broeken en bermuda’s. Er is een ruime keuze in sportbroeken voor o.a. voetbal, volleybal, handbal en andere sporten of doeleinden.

Onze collectie sportbroeken zijn gefabriceerd van soorten materialen en bruikbaar in verschillende omstandigheden. Of u nou in barre koude omstandigheden uw sport beoefend of juist alleen maar  kiest voor volledige bewegingsruimte, Jeni Sport levert elke broek naar wens zodat u optimaal kunt sporten.

Sportbroeken bedrukken

Jeni Sport bedrukt in eigen beheer sportkleding . Dus zijn wij ook in staat om sportbroeken te bedrukken geheel naar wens van de klant. Denk hierbij aan kleine sponsorlogo’s, nummers of een ander gewenste bedrukking. Ook voor complete teamkleding kunt u bij ons terecht. Wij hebben een ruim assortiment in trainingspakken, sweaters en sportshirts.

Klik hier voor de sportbroeken in onze webshop!

Heeft u interesse in de sportbroeken van Jeni Sport of in de andere sportartikelen van Jeni Sport, neemt u dan gerust contact op met onze klanten service op telefoonnummer: 0315-340 666 of stuur een e-mail naar info@jenisport.nl met daarin uw vragen en/wensen.

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Jeni Sport? Volg ons en blijf op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen, trends en diensten van Jeni Sport. Ook kunt u zich aanmelden voor de onze nieuwsbrief.