Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Sportshirts bij Jeni Sport

Sportshirts

Wilt u als team iets uitstralen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Jeni Sport heeft een breed assortiment als het gaat om sportshirts. Het assortiment bestaat uit moderne modellen in veel verschillende kleuren, designs en merken.  Bekende merken zoals Jako, Masita, Nike, Erima  etc. zijn terug te vinden in onze webshop. Jeni Sport biedt niet alleen sportshirts in elke maat aan voor teams maar ook voor individuele sporter of sportster. Daarnaast is het is een feit dat een sporter beter presteert als hij er op en top uit ziet!

Sportshirts laten bedrukken

Jeni Sport levert al jaren aan vele  teams, verenigingen, scholen en individuele sporters geheel naar wens. Bij ons staat kwaliteit uiteraard hoog in het vaandel. Naast het leveren van kleding bieden wij de mogelijk aan om sportshirts te bedrukken. Uiteraard compleet uitgevoerd naar eigen wensen.  De mogelijkheden voor het bedrukken van sportkleding zijn heel divers. Zo kunt u de shirts bijvoorbeeld voorzien van sponsornamen, spelersnamen, clublogo’s of andere gewenste bedrukkingen.

Alle door ons aangeboden sportshirts zijn uiteraard te combineren met shorts en kousen waardoor er een eenheid ontstaat voor u zelf of uw team.

Klik hier voor ons volledige assortiment sportshirts.

U wilt graag meer informatie over het assortiment  en de verschillende sportshirts van Jeni Sport? Kunt u ons op verschillende manieren bereiken.  U kunt bellen tijdens kantooruren  met de klantenservice via 0315 – 340 666. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@jenisport.nl.

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Jeni Sport? Volg ons en blijf op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen, trends en diensten van Jeni Sport. Ook kunt u zich aanmelden voor de onze nieuwsbrief.