Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Best verkocht

Hesjes

Sporthesjes mogen niet ontbreken bij jouw sportvereniging. Bij diverse sporten (zoals bijvoorbeeld voetbal) zijn sporthesjes ideaal tijdens de training of de warming-up, maar ook bij andere sportenkomen sporthesjes altijd van pas. De hesjes zijn niet alleen geschikt voor spelers, maar ook voor bijvoorbeeld de veiligheidsmedewerkers. De sporthesjes van Jeni Sport zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten en als je wilt, kunnen we je sporthesjes ook professioneel voor je bedrukken!

5,99
Vanaf 4,79
(Incl. BTW)
 • Besparing 20%
8,00 6,40
Vanaf 5,60
(Incl. BTW)
 • Besparing 20%
9,99 7,99
Vanaf 6,99
(Incl. BTW)
 • Besparing 20%
7,99 6,39
Vanaf 5,59
(Incl. BTW)
 • Besparing 25%
7,99 5,99
Vanaf 5,59
(Incl. BTW)
 • Besparing 10%
9,50 8,55
Vanaf 7,60
(Incl. BTW)
4,95 4,45
Vanaf 3,96
(Incl. BTW)
 • Besparing 10%
9,75 8,80
Vanaf 7,82
(Incl. BTW)
 • Besparing 10%
9,95 8,95
Vanaf 7,96
(Incl. BTW)
9,95 (Incl. BTW)
 • Besparing 20%
5,99 4,79
Vanaf 4,19
(Incl. BTW)
7,99
Vanaf 6,39
(Incl. BTW)
3,75
Vanaf 2,81
(Incl. BTW)
 • Besparing 20%
6,99 5,60
Vanaf 4,90
(Incl. BTW)

Teams maken met sporthesjes tijdens je voetbaltraining

Tijdens je voetbaltraining zijn sporthesjes ideaal. Oefenen jullie een partijtje en moeten er teams worden gemaakt? Geef beide teams een eigen kleur sporthesje en voetballen maar! Sporthesjes zijn een even simpele als effectieve oplossing om te zien wie er bij jouw team horen en tegen wie je voetbalt.

Sporthesjes ook geschikt voor andere sporten

Uiteraard zijn sporthesjes niet uitsluitend geschikt voor voetbal. Ook voor andere sporten komen de hesjes goed van pas. Zo kun je de hesjes van Jeni Sport ook gebruiken voor bijvoorbeeld volleybal, handbal, korfbal, basketbal en schoolsporten. Naast gewone hesjes heeft Jeni Sport ook een variant met reflectiestrepen, die uitstekend geschikt zijn voor de hardlopers onder ons. Veiligheid voor alles!

Speciale hesjes voor veiligheidsmedewerkers

Naast sporthesjes voor spelers heeft Jeni Sport ook hesjes voor medewerkers van (sport)verenigingen, evenementen, scholen, kerken en andere organisaties. Het opvallende design van deze hesjes zorgt voor herkenning en gezag. Dankzij de reflectiestrepen zijn de veiligheidsmedewerkers ook in het donker goed zichtbaar. Naast de blanco hesjes zijn er hesjes met opdruk te bestellen. Je kunt hierbij kiezen uit

 • Steward
 • EHBO
 • Verkeersregelaar
 • De sporthesjes van Jeni Sport zijn dus te gebruiken voor diverse doeleinden. Gebruik je onze hesjes voor trainingen? Naast sporthesjes vind je in ons assortiment ook tal van andere trainingsmaterialen zoals veldmarkering, trainingsladders en horden.

   

  Sporthesjes van topkwaliteit

  In het ruime assortiment van Jeni Sport vind je uitsluitend hesjes van topkwaliteit. Wij maken namelijk een strenge selectie van hoesjes die we in ons assortiment opnemen. Zo vinden we het belangrijk dat sporthesjes comfortabel moeten zitten en tegen een stootje moeten kunnen. Daarom bieden we bij Jeni Sport alleen sporthesjes aan die zijn gemaakt van duurzame, sterke materialen.

  Sporthesjes in verschillende kleuren en maten

  Om partijen te kunnen maken met sporthesjes, is het natuurlijk wel belangrijk dat je hesjes in verschillende kleuren kunt gebruiken. Daarom vind je bij Jeni Sport sporthesjes in alle kleuren van de regenboog. Zo kun je naast gangbare kleuren (geel en oranje) ook kiezen voor sporthesjes in de kleuren rood, blauw, groen en zelfs roze. Op die manier blijft het contrast tussen de teams behouden en weet iedereen bij welke partij hij hoort.

  Hesjes en overgooiers professioneel laten bedrukken

  Wil je de voorkant en / of achterkant van je sporthesjes c.q. overgooiers laten bedrukken met bijvoorbeeld een clublogo, rugnummer, naam, afbeelding, sponsoruiting of nog iets anders? Bij Jeni Sport kunnen we jouw hesjes professioneel bedrukken! Wij beschikken over eigen drukapparatuur waarmee we iedere gewenste bedrukking eenvoudig en betaalbaar voor u kunnen realiseren.

  Advies nodig of andere vragen over sporthesjes?

  Heeft u vragen over onze sporthesjes of kunt u wel wat advies gebruiken? Neem gerust contact op met Jeni Sport! Wij helpen u graag, uiteraard geheel vrijblijvend. Ook wanneer u een offerte wilt aanvragen voor meerdere hesjes, zijn wij u graag van dienst. Bij afname van een grotere hoeveelheid sporthesjes profiteert u van hoge kortingen! Bovendien spaart u met iedere aankoop punten, die u bij uw volgende bestelling weer kunt inruilen voor extra korting.