Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Sportverzorgingsartikelen bij Jeni Sport

Sportverzorgingsartikelen

Bent u opzoek naar een waterzak, verzorgingskoffer of naar medische artikelen voor uw sportverzorging? Jeni Sport is voor u het juiste adres. Elke sport heeft behoefte aan kwalitatieve sportverzorgingsartikelen. Jeni Sport heeft een ruim aanbod als het gaat om sportverzorgingsartikelen zoals tapes, massageolie, koelboxen, bidons of ijskompressen.

Sportverzorgingsartikelen en meer

Daarnaast zijn onze webshop diverse hulpmiddelen terug te vinden die u kunt gebruiken bij het sporten. Kniebeschermers, enkelbandages of scheenbeschermers zijn zo maar een aantal producten die terug te vinden zijn in de webshop. Daarnaast heeft Jeni Sport een groot aanbod als het gaat om medische artikelen zoals tape, coolpacks en bandages. Jeni Sport helpt u om fit en gezond te blijven en uw sport optimaal te kunnen beoefenen.

Klik hier voor de sportverzoringartikelen in onze webshop!

Bent u geïnteresseerd in de sportverzorgingsartikelen  van Jeni Sport of in de andere producten van Jeni Sport, neemt u dan gerust contact op met onze klanten service op telefoonnummer: 0315-340 666 of stuur een e-mail naar info@jenisport.nl met daarin uw vragen en/wensen.

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Jeni Sport? Volg ons en blijf op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen, trends en diensten van Jeni Sport. Ook kunt u zich aanmelden voor de onze nieuwsbrief.