Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Sportartikelen bij Jeni Sport

sportartikelen

Jeni Sport is expert op het gebied van sportartikelen. Wij leveren sinds een aantal jaren bijna alles op het gebied van sport, maar vooral producten die uw trainingen kunnen optimaliseren met als doel om betere resultaten te boeken. Ook leveren wij wedstrijdgerichte sportmaterialen voor zowel  indoor als outdoorsporten. Jeni Sport ondersteund u voor, tijdens en na het sporten.

De producten die wij aanbieden zijn van een bijzonder goede kwaliteit en met zorg samengesteld. Daarnaast hebben wij wekelijks vele scherpe aanbiedingen. Ons assortiment biedt u de beste sportartikelen, betrouwbare merken en bovenal kwaliteit.

Grote collectie sportartikelen

Wij leveren een grote collectie sportartikelen die u ondersteunen om uw sport plezierig te maken of naar een hoger niveau te tillen. Voor de individuele sporter of voor het gehele team, Jeni Sport kan u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Jeni Sport levert trainingsmaterialen, sportkleding, sportballen, sportverzorgingsartikelen, hulpmiddelen voor trainers en veel meer, sportartikelen om een optimaal resultaat te behalen. Merken die wij leveren zijn o.a. Jako, Erima, Masita en Cawila. U kunt de uitgebreide collectie terug vinden in onze webshop!

Klik hier voor alle sportartikelen in de webshop!

U wilt graag meer informatie over het assortiment  en de verschillende sportartikelen van Jeni Sport? U kunt u ons op verschillende manieren bereiken.  U kunt bellen tijdens kantooruren  met de klantenservice via 0315 – 340 666 of een e-mail sturen naar info@jenisport.nl.

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Jeni Sport? Volg ons en blijf op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen, trends en diensten van Jeni Sport. Ook kunt u zich aanmelden voor de onze nieuwsbrief.