Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Handbaldoelen

Op zoek naar handbaldoelen? Een must als handballer: zonder handbaldoelen is er geen kans om te scoren. En dat moeten we zeker niet hebben, want dan is het hele idee van competitie weg. Voor je handbaldoelen aanschaft, is het fijn om te weten waar je op moet letten. Helemaal als vereniging, club of school. Een handbaldoel moet stevig staan, groot genoeg zijn, goed en gemakkelijk onderhouden kunnen worden om nog lang mee te kunnen!

Sterk en duurzaam materiaal

Een handbaldoel moet van sterk en duurzaam materiaal zijn. De handballen worden er met kracht in gegooid. Het zou niet mooi zijn als de bal dan in het net komt en het doel begint te wankelen of als de bal tegen een paal komt, dat er een deuk ontstaat. Jeni Sport selecteert voor handballers één doel: een volledig gelast handbaldoel, gemaakt van dikwandig Alu Profiel van 80x80mm. Alu profiel wil zeggen dat de doelen van aluminium gemaakt zijn. Dit is erg sterk materiaal: deuken en scheuren zal je niet snel tegenkomen. Daarnaast is aluminium redelijk licht, dus zijn de doelen te verplaatsen en sommigen zijn ook in te klappen. Aluminium zal niet verroesten, dus de doeltjes zijn ook voor outdoor gebruik!

Wat zijn de afmetingen van een handbal doel?

Bij handbal zijn er, net als bij vele andere sporten, eisen gesteld aan de trainings- en wedstrijdmaterialen. Zo ook aan handbaldoelen. Aan de binnenkant van de palen is de afmeting van het doel 3 meter hoog en 2 meter breed. Een handbaldoel heeft een diepte van 1,25 meter. Bij Jeni Sport hebben we handbaldoelen die geproduceerd zijn volgens DIN-EN 749 voorschriften en deze handbaldoelen zijn goedgekeurd door de TÜV-GS. De handbaldoelen zijn in wit-zwart en wit-rood te verkrijgen en zijn voor outdoor en indoor gebruik. Uitstekend voor uiteraard handbal, maar kunnen ook gebruikt worden voor hockey! De doelen zijn te verplaatsen en te verkrijgen met inklapbare netbeugel voor het gemak.

Accessoires voor het onderhouden van handbal doel

Hierboven kun je lezen dat de doelen te verplaatsen zijn en dat handbaldoelen met inklapbare netbeugel dit kunnen vergemakkelijken. Om het nog makkelijker te maken, verkopen we in onze webshop ook doellifters en transporthandgrepen. Deze bevestig je aan het doel en je tilt het doel zo gemakkelijk een stukje op, zonder dat je grip verliest. Daarnaast zijn ook nethaken een must, want hoe bevestig je anders het doelnet aan je handbaldoel? Met nethaken bevestig je het net eenvoudig aan het doel. De nethaken zijn er in verschillende materialen: kunststof en staal. En naast die keuze moet je de maten ook weten, want het net moet wel goed vast zitten. Onze nethaken zijn zeer voordelig en direct leverbaar!

Andere benodigdheden voor bij de handbal sport

Handbal kan niet alleen gespeeld worden met een handbaldoel en spelers. Wat dacht je van een handbal-bal? We bieden verschillende ballen in ons assortiment die ook voldoen aan de eisen die vanuit de handbalbond gesteld zijn. Daarnaast kun je denken aan sporttassen, bidons, kniebeschermers, handbalkleding en handbalsets… Je vindt het allemaal bij Jeni Sport!