Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Adidas Trainingspakken Dames

De nieuwste collectie Adidas dames trainingspakken vindt u in onze webshop!  De trainingspakken zijn te verkrijgen in vele kleuren en maten. Goed om te weten is dat we (voor bijvoorbeeld gebruik als dames teamkleding), met eigen apparatuur alle soorten bedrukkingen op deze Adidas dames trainingspakken kunnen drukken! Bij afname van meerdere stuks Adidas dames trainingspakken geven wij staffelkorting die kan oplopen tot maar liefst 30%!

DAMES! DE TRAINING KAN BEGINNEN!
De dames trainingspakken van Adidas zijn ideaal als u start met de warming-up of cooling-down of als u langs de lijn moet wachten. De dames trainingspakken van Adidas voldoen daarnaast aan een aantal eisen. 1. Het gaat om kwaliteitskleding. 2. De kleding gaat lang mee en kan tegen een stootje. 3. De kleding zit comfortabel door de perfecte pasvorm. 4. De kleding transporteert vocht en warmte moeiteloos door de Climalite materialen en 5. De trainingsjassen en -broeken zijn ook ideaal als losstaand kledingstuk. De kledingstukken zijn voorzien van de bekende Adidas-strepen en zijn dermate comfortabel dat ze ook geschikt zijn voor buiten het sporten. Scroll eens door de pagina's en bekijk alle keuzemogelijkheden die er nog bijkomen. De kledingstukken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Kledingstukken bedrukken
Pssst... Jenisport beschikt over eigen drukapparatuur. Daardoor kunnen we uw dames trainingspak eenvoudig bedrukken met uw gewenste naam, logo, rugnummer, symbool of tekst. Zo heeft u een uniek kledingstuk of past uw team of club nog beter bij elkaar.

Ruime keuze
U ziet hierboven allemaal dames kwaliteitstrainingspakken van Adidas. Die zijn uitstekend te combineren met andere kledingstukken uit de verschillende Adidas collecties op onze webshop. We verkopen ook dames trainingspakken van andere kwaliteitsmerken zoals Cawilla, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Bekijk onze collecties en kijk naar wat het beste bij u past. Aan keuzemogelijkheden in elk geval geen gebrek!