Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Cawila Keepersets

Jenisport biedt losse Cawila keeperkledingstukken, maar ook complete sets bestaande uit keepershirts, keepersbroeken en sportkousen. De kleding is beschikbaar in verschillende kleurcombinaties. Cawila staat bekend om de kwaliteit van de stoffen. Mede dankzij de ademende en soepele materialen, die ervoor zorgen dat de stof vocht en warmte goed reguleren en dat het comfortabel zit.

Bestelt u meerdere artikelen (mogen ook dezelfde artikelen zijn)? Dan geven wij kwantumkorting op deze Cawila Keepersets. 

VOOR DOELMANNEN MET EEN DOEL
Doelmannen hebben een belangrijk doel voor ogen: de bal mag er niet langs! Om keepers te ondersteunen en om ze goed voor te bereiden op een mooie pot voetbal, heeft Jenisport verschillende Cawila keeperkledingstukken tot een set gebundeld. Keeperskleding moet comfortabel zijn. Het moet lekker zitten, maar ook bestand zijn tegen transpiratie, verschillende weersomstandigheden en fraaie duiken en sprongen. De Cawila keepersets, bestaande uit keepersshirts, keepersbroeken en sportkousen staan bekend om hun duurzame, flexibele en lichtgewicht stoffen. En om de perfecte pasvorm waardoor de kleding uitstekend aansluit. De stoffen van Cawila zijn van een goede kwaliteit en reguleren vocht en warmte eenvoudig dankzij het Dry-Tec-systeem. De keeperskleding van Cawila kan tegen een stootje en is eenvoudig te reinigen.

Bij elkaar passende outfit
En voor wie graag duidelijk maakt bij welke club of vereniging hij/zij zit, kan Jenisport de kledingstukken bedrukken met logo’s, nummers en teksten. Dat doen we aan de hand van onze eigen drukapparatuur. Met bovenstaande keepersets zien de doelmannen er gelijk sportief en stijlvol uit. Een geheel, met bij elkaar passende kledingstukken.

Ruime keuze
Op de website van Jenisport staan niet alleen keepersshirts, keepersbroeken en sportkousen van Cawila, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Jako, Adidas, Erima, Uhlsport en Puma. Bekijk gerust ons ruime aanbod aan sportshirts, -broeken, -jassen, -kousen, -schoenen en –attributen. Keuze genoeg!